Početna » Šabačke pank-rok legende stižu u Niš: Goblini u Banovini 2. juna

Šabačke pank-rok legende stižu u Niš: Goblini u Banovini 2. juna

od strane bukovac

Jedan od najznačajnijih pank-rok bendova regiona, legendarni šabački Goblini, nastupiće u petak, 2. juna u Nišu. Koncert će biti održan u Banovini, koja je po mišljenju publike među najlepšim koncertnim prostorima u gradu, a početak koncerta je najavljen za 21 sat.

Goblini će ovom prilikom odsvirati ceo svoj kultni album „U magnovenju”. Ovo izdanje im je obeležilo karijeru i donelo najveće hitove, ali i pesme po kojima ih prepoznajemo i pamtimo i koje su ostavile neizbrisiv trag pank-roka na ovim prostorima, a to su: „U magnovenju”, „Anja, volim te”, „Ima nas!”, „Bolje soko u ruci nego guska u krevetu”, „Vođa”, „On je ona je”, „Petra”, „Ona”, „P 5”, „Privatni rat”, „On” i „Kraj”.

I tu, naravno, neće biti kraj, jer će Goblini odsvrati i sve ostale hitove iz cele karijere i zasigurno prirediti Nišlijama još jedan koncert za pamćenje.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1400 rsd mogu se kupiti u pivnici “Nemir” (Učitelj Tasina 17), Vintage Shop-u (Davidova 9) i agenciji „Big Star Travel” (Dušanova 84a). Cena ulaznice na dan koncerta biće 1600 rsd.

banner

VIDEO:

Izvor videa: ITMM Official

Foto: Marina Pešić

Autor: Nikola Jovanović – Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti