Početna » Porodični dan u Cineplexx Niš bioskopu uz film ‘Elemental’

Porodični dan u Cineplexx Niš bioskopu uz film ‘Elemental’

od strane bukovac

Porodični dan uz najnoviju animiranu avanturu ,,Elemental“ zakazan je za nedelju, 18. jun od 12 do 17 časova u Cineplexx Niš bioskopu. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Za sve mališane pripremili smo poklon originalni poster filma kao i kreativne radionice, u periodu od 14 do 16 časova, inspirisane likovima iz najnovijeg Diznijevog i Piksarovog filma.

„Elemental” je potpuno novi, originalni igrani film smešten u Element Sitiju, gde stanovnici u obliku vatre, vode, zemlje i vazduha žive zajedno. Priča prati Žišku, žilavog, oštroumnog i vatrenog ženskog lika, čije prijateljstvo sa zabavnim, ali opuštenim poput vode tipom, koji se zove Izvor, dovodi u pitanje njena uverenja o svetu u kome žive.

U sinhronizaciji ove animacije učestvovali su: Vukašin Jovanović, Dragan Vujić Vujke, Anđela Alavirević, Sloboda Mićalović i Željko Vasić.

banner

Budite deo Porodičnog dana u Cineplexx Niš bioskopu u nedelju, 18. juna od 12 do 17 časova i upoznajte novu dimenziju prijateljstva!

Trejler filma: 

Ulaznice za Porodični dan su uveliko u prodaji na blagajnama Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Foto, baner i trejler filma: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti