Početna » Februar je u znaku ljubavi u Cineplexx Niš bioskopu

Februar je u znaku ljubavi u Cineplexx Niš bioskopu

od strane bukovac

U Cineplexx Niš bioskopu februar će sigurno obeležiti „Dani ljubavi“, koji će trajati od 8. do 18. februara i najkreativnijim posetiocima će doneti putovanja u Lisabon!

U kreativnom konkursu mogu učestvovati svi posetioci koji ostave poruku na pitanje „Koji biste filmski momenat voleli da doživite u Lisabonu?“.

Za Dan zaljubljenih, 14. februara, od 18.30 do 20.30 časova, očekuje vas i „Date Night“ sa još sjajnih poklona za parove, a filmovi koje tada možete pogledati su: „Sunce mamino“, „Nedelja“, „Bob Marli: One Love“, „Živi i zdravi“, i „Divno venčanje“.

Još jedan događaj održaće se u Cineplexx Niš bioskopu, 8. februara, u 20.00 časova, i to premijera filma koji je nominovan u čak 11 kategorija za Oskara i koji je osvojio Zlatnog lava u Veneciji!

banner

Film „Jadna stvorenja“ je sigurno favorit za Oskara, te ne propustite ovo premijerno veče koje s razlogom nosi naziv „U susret Oskaru“.

Filmovi koji stižu na redovan repertoar Cineplexx bioskopa su:

„Jadna stvorenja“ – film nominovan u 11 kategorija za Oskara i dobitnik Zlatnog lava u Veneciji.

Od reditelja Jorgosa Lantimosa i producentkinje Eme Stoun dolazi neverovatna priča o fantastičnom napredku mlade žene, Bele Bakster (Stoun), koju briljantni naučnik, dr Godvin Bakster (Vilem Defo) ponovo vraća u život. Pod Bakterovom zaštitom, Bela je željna učenja. Međutim, zbog žudnje za svetom koji joj nedostaje, ona beži sa Dankanom Vederbernom (Mark Rufalo), uglađenim i razvratnim advokatom u vrtoglavu avanturu širom kontinenata. Oslobođena predrasuda svog vremena, Bela postaje nepokolebljiva u svojoj nameri da se zalaže za jednakost i slobodu.

#romantični #ljubavni #naučna-fantastika

Početak prikazivanja filma: 08.02.2024.

„Živi i zdravi“ – dva dana pre svadbe Dragana odlučuje da ipak ne želi da se uda.

Međutim, sve je spremno: rodbina je pozvana, pokloni kupljeni, muzika plaćena, a pršuti isfetani. Za Lesa, strogu i surovu glavu mladoženjine porodice, nema govora o otkazivanju. Svadba mora da se desi, on svoj obraz pred narodom neće tek tako izgubiti. Zanesen romantičnom idejom o braku i ljubavi, mladoženja Momo se nada da će mlada zaista ostati. Tako kreće najveća farsa ikad priređena na poluostrvu, začinjena velikom količinom dinamita, kako tradicija i običaji nalažu.

#komedija #drama

Početak prikazivanja filma: 08.02.2024.

„Ružica i kamena trolica“ – Kada je Silk kidnapovan od strane kamenog trola, Ružica konačno mora da prevaziđe svoje strahove od svega i usuđuje se da spase svog prijatelja.

#animirani #porodični

Početak prikazivanja filma: 08.02.2024.

„Divno venčanje“ – Nastavak napete ljubavne priče po istoimenom romanu – između Ebi, devojke koja beži iz prošlosti, i Trevisa, lošeg dečka kojeg upoznaje na koledžu.


#komedija #romantični #ljubavni

Početak prikazivanja filma: 08.02.2024.

„Dina“ ponovo stiže na bioskopska platna, a uskoro nas očekuje i nastavak ovog hit naslova.

Priča prati Pola Atreidesa iz kuće Atreides, sjajnog i nadarenog mladića rođenog za velike stvari, koji mora da otputuje na najopasniju planetu u svemiru kako bi osigurao budućnost svoje porodice i svog naroda. Kada se nađe usred sukoba oko ekskluzivne distribucije najcenjenijim resursom koji postoji, najvrednijem elementu galaksije koji se nalazi samo na Arakisu i koji može otključati najveći potencijal čovečanstva, u kom će preživeti samo oni koji mogu da pobede svoj strah.

#avantura #drama #naučna-fantastika

Početak prikazivanja filma: 08.02.2024.

„Sunce mamino“ sa premijernom projekcijom u sredu, 14. februara*.

Topla porodična priča ispričana iz ugla do ušiju zaljubljenog tinejdžera koji ne bira sredstva kako da dođe do devojke u koju je zaljubljen.


#komedija

*Početak prikazivanja filma: 15.02.2024.

Vidimo se u Cineplexx bioskopima!

Fotografije, baneri i trejleri filmova: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti