Početna » Slaughter Heavy Metal Festival u Doljevcu od 30. juna do 2. jula

Slaughter Heavy Metal Festival u Doljevcu od 30. juna do 2. jula

od strane bukovac

Od 30. juna do 2. jula 2023. održaće se “Slaughter Festival” Internacionalni festival autorskih hevi metal bendova u nekadašnjoj doljevačkoj klanici, u organizaciji Komplos Art Factory, udruženja građana iz Doljevca. Na dva nezavisna stejdža nastupaće ukupno dvanest autorskih metal bendova.

Prvog dana festivala nastupaće grupa SUM OF R, finsko-švajcarska andergrand atrakcija. Grupa je osnovana 2007. godine, a njihov album Lahbric, koji je objavila belgijska izavačka kuća Consouling Sounds je doslovno preokrenula andergraund svet naglavačke. Iste večeri nastuće i prokupački hard-rok sastav MELISSA, a publiku očekuju i nastupi grupa ATOMIC FAULT iz Beograda i CARDINAL POINT iz Vranja.

Druge večeri festivala pred publikom će se naći beogradske grupe NADIMAČ, STEEL i WICKED WAYS kao i FROM THE ASHES, gostiju iz Bugarske.

Treće festivalsko veče rezervisano je za nastupe grupa THE BLOODY EARTH, koja će između ostalog na festivalu premijerno izvesti nekoliko novih kompozicija, zatim beogradskog sastava QUASARBORN, kao i niških grupa REVOLUTION i COBI’S DEATH.

banner

Pored nastupa bendova, publika će imati priliku da isprati bogat filmski program, ali i rad više balkanskih strip crtača koji će prepoznatljive strip i filmske heroje crtati sa temom Tvrđave Koprijan.

Ulaz za publiku na sve tri festivalske večeri se ne naplaćuje, a program počinje u 20 sati, a završava oko ponoći. Za goste je organizovan besplatan kamp sa bazenom, teniskim terenima i ostalim sportskim sadržajem

Za publiku iz Niša biće organizovan besplatan prevoz do Doljevca za sve tri festivalske večeri, a polasci će biti u 18 i 18:30 iz Niša, sa parkinga ispred Doma Vojske.

Promo vizual: Komplos Art Factory

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti