Početna » Čistije i lakše: Izaberite pravu mašinu za pranje ili sušenje veša za svoj dom i osvojite sjajne poklone!

Čistije i lakše: Izaberite pravu mašinu za pranje ili sušenje veša za svoj dom i osvojite sjajne poklone!

od strane bukovac

Kompanije Hisense i Gorenje u svojim Hisense / Gorenje Studijima širom Srbije nude mogućnost ne samo kupovine, nego i ličnog odabira i upoznavanja sa uređajem pre donošenja odluke o tome!

U Hisense / Gorenje Studijima izložen je i dostupan za razgledanje gotovo celokupan asortiman Hisense i Gorenje uređaja svih kategorija. Potrošačima će prilikom izbora na usluzi biti stručno osoblje, koje svojim savetima u odnosu na potrebe svakog domaćinstva može da bude baš ona pomoć, koja je kupcu neophodna za donošenje prave odluke.

Razlog više da odmah ili do 12. jula, dok traje akcija, posetite Hisense / Gorenje Studio i odaberete Hisense ili Gorenje kombinovanu mašinu ili mašinu za pranje veša sa prednjim punjenjem je poseban poklon. Svi kupci u toku trajanja akcije dobiće na poklon Henkel set: Perwoll tečni deterdžent Color, Silan omekšivač za veš i Color Catcher maramice za hvatanje boja, koje se stavljaju u bubanj mašine.

Premijum Hisense 5S serija

banner

Hisense 5S serija kombinovanih i mašina za pranje veša automatski dozira potrebnu količinu tečnog ili klasičnog deterdženta i omekšivača! Sve što je potrebno jeste napuniti pregradu za doziranje deterdženta do jedan litar i omekšivača do pola litra jednom mesečno i prepustiti odluku jedinstvenoj AutoDosing opciji. Isto važi i za potrošnju vode i električne energije (do A klase), jer posebni senzori mere težinu veša i na osnovu toga isporučuju dovoljnu količinu praška za veš i omekšivača.

Sam proces pranja izuzetno je efikasan, koristeći paru visoke temperature i eliminišući 99,9% bakterija Ešerihija koli i Zlatne stafilokoke, koje se zakače za odeću. I ne samo da mašine peru veš, već se i same čiste, uklanjajući bakterije kroz poseban proces čišćenja bubnja i kutije za doziranje deterdženta.

Uz pomoć́ nove Connect Life aplikacije, moguće je povezati i bilo koju Hisense 5S mašinu za pranje i/ili sušenje veša na Wi-Fi, a potom i na smartfon i iskoristiti vreme na efikasniji i lepši način. Važno je istaći i to da modeli sa inverter motorima imaju garanciju od čak 10 godina.

Unapređene Gorenje mašine za pranje veša

Jedan od najvoljenijih brendova kod nas – Gorenje – ima novu seriju mašina za pranje veša koje inovativnim tehnologijama prave korak dalje u odnosu na očekivane visoke standarde. Osim što ćete kupovinom neke od Gorenje mašina do 12. jula u svim Hisense / Gorenje Studijima svakako dobiti Henkel paket u kojem je i Silan omekšivač za veš, uštedećete još više svakim novim pranjem! Dodatni tretman parom SteamTech na kraju odabranog programa značajno umanjuje nabore, mirise i bakterije, pa će vaša odeća biti temeljno oprana, manje zgužvana i mekša, i to uz korišćenje manje količine omekšivača.

Dodatna tehnologija IonTech koristi snagu prirodnog procesa jonizacije kako bi efikasnije uklonila nečistoće, bez visoke temperature ili korišćenja nepotrebnih hemikalija. Prašak za veš se bolje rastvara u vodi, što omogućava ujednačeno pranje veša i 30 % efikasnije uklanjanje fleka, čak i pri niskim temperaturama pranja. Ova tehnologija sprečava i stvaranje naslaga kamenca na grejaču, što produžava životni vek mašine.

Nove Gorenje mašine poseduju Inverter PowerDrive motor koji ima garanciju od čak 10 godina. Ovaj tih, izuzetno efikasni motor dizajniran je kako bi omogućio dugovečnost mašine, dok istovremeno štedi električnu energiju svakim pranjem.

Na raspolaganju su vam, između ostalog, i brzi program od 20 minuta pranja, zaštita tastera i programatora od dečije znatiželje, zaštita od curenja vode i poplave kupatila ili prostorije u kojoj se mašina nalazi, vrlo korisno osvetljenje bubnja za bolju preglednost pranja i dodatne tehnologije za smanjenje vibracija tokom pranja, stabilizovanje mašine i tih rad.

Osim u Hisense / Gorenje Studiju upoznavanje sa Hisense i Gorenje kombinovanim i mašinama za pranje veša i kupovinu možete da obavite i onlajn. Već više od 10 godina Hisense i Gorenje imaju razvijenu elektronsku kupovinu preko posebne online prodavnice na sajtovima Gorenje i Hisense.

Osim lakoće izbora i navigacije online prodavnica pruža i veliki broj pogodnosti, a trenutno za kupovinu preko Gorenje onlajn web shop-a dobijate 6.000 dinara popusta na kupovinu od 50.000 dinara ili više.

Zato, spojite praktično i korisno i kupite pametno – neku od kombinovanih ili mašina za veš iz Hisense 5S serije ili vrlo široke Gorenje ponude.

Foto: Hisense/Gorenje

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti