Početna » Iskusite brz i dinamičan razvoj karijere – Prijavite se za učešće u programu Global Graduate

Iskusite brz i dinamičan razvoj karijere – Prijavite se za učešće u programu Global Graduate

od strane bukovac

Idealna prilika za mlade ekonomiste da dođu do prvog posla

Brz napredak u karijeri i to za samo 18 meseci, sticanje međunarodnog radnog iskustva, unapređivanje veština upravljanja projektima, mentorstvo, kompetitivna zarada. Ovo su su samo neke od mogućnosti i benefita programa Global Graduate (GGP) koji je pokrenula kompanija BAT s ciljem da mladim osobama sa završenim osnovnim ili master studijama iz oblasti finansija, ekonomije, biznisa, menadžmenta i srodnih oblasti, pruži priliku da naprave svoj prvi značajni korak u profesionalnoj karijeri. Prijave za sve mlade ekonomiste iz Srbije su već otvorene, i svi zaineresovani imaće priliku da se prijave do 13. jula.

Šta je program GGP?

Prvo radno mesto predstavlja svojevrsnu „odskočnu dasku”, i od ključne je važnosti za izgradnju uspešne profesionalne karijere. Upravo zato je BAT pokrenuo GGP, internacionalni razvojni program, koji pruža osnovu za razvoj važnih menadžerskih, liderskih, operativnih i poslovnih veština na samom početku sticanja radnog iskustva.

banner

Reč je o osamnaestomesečnom, brzom razvojnom projektu koji mladima pruža mogućnost da rade u kancelarijama kompanije u Beogradu, na poziciji koja predstavlja kombinaciju pravog posla i strukturisanog razvojnog programa kroz stručne treninge. Na taj način, pored toga što će steći veoma važno radno iskustvo, doći do svoje prve menadžerske pozicije, raditi sa talentovanim profesionalcima iz celog sveta, mladi dobijaju i priliku da doprinesu stvaranju pozitivnih promena. 

Benefiti koje ostvaruje učesnik GGP programa

Samo neki od benefita ovog projekta su kompetitivna zarada, godišnji bonus, rad pod supervizijom posvećenog mentora, raznoliki timovi spremni da čuju ideje novih generacija, treninzi usmereni na liderstvo.

Idealna prilika za profesionalni razvoj

Talentovane mlade osobe koje postanu deo ovog programa dobijaju priliku da brzo napreduju u karijeri. U toku trajanja programa, moći će da se upoznaju sa različitim poslovnim funkcijama kroz rotacije što omogućuje sticanje vrednog iskustva.

Treneri i mentori pobrinuće se za pružanje podrške tokom čitavog trajanja projekta. Dodatno, otvaraju se prilike za sticanje međunarodnog iskustva, otvaraju vrata globalne mreže lidera, kao i učestvovanje u vrhunskom globalnom treningu za liderstvo.

Koje uslove kandidati treba da ispune?

Pored toga što kandidati treba da imaju završene osnovne ili master studije iz oblasti finansija, ekonomije, menadžmenta ili drugih srodnih oblasti, potrebno je da njihovo radno iskustvo ili ono stečeno na praksama, nije trajalo duže od tri godine. Za ovu poziciju potrebna je osoba koja je ambiciozna, motivisana, proaktivna, sa razvijenim veštinama, spremna da inspiriše druge i da se poveže sa poslovnim partnerima na svim nivoima.

Pristup rešavanju problema treba da bude analitički i kreativan, a stečeno međunarodno iskustvo smatra se kao prednost. Pored prethodno navedenog, neophodno je napredno znanje engleskog i srpskog jezika, poznavanje rada u Microsoft Excel i Microsoft Power Point programima, kao i važeća vozačka dozvola kategorije B.

Mladim ljudima su potrebne prilike koje će im omogućiti da uče, ali i da ispolje svoj talenat i pokažu svoje znanje. Upravo je program GGP idealna prilika za tako nešto. Prijave su otvorene, a svi zainteresovani se mogu prijaviti putem linka: Careers.bat.com ili LinkedIn.

Foto: Kompanija BAT

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti