Početna » SoftUni – Otvorene prijave za besplatne kurseve ‘Uvod u Java programiranje’ i ‘Uvod u JavaScript’

SoftUni – Otvorene prijave za besplatne kurseve ‘Uvod u Java programiranje’ i ‘Uvod u JavaScript’

od strane bukovac

SoftUni, vodeća obrazovna IT zajednica u regionu, sa zadovoljstvom najavljuje otvaranje prijava za sedmi po redu ciklus predavanja besplatnog kursa „Uvod u Java programiranje“ i novog besplatnog kursa „Uvod u JavaScript“.

Zahvaljujući velikom uspehu i interesovanju koje ne jenjava, SoftUni je odlučio da otvori novi ciklus predavanja za kurs „Uvod u Java programiranje“. Ovaj kurs pruža osnovne veštine programiranja u Javi, neophodne za početak uspešne karijere programera. Kroz praktičan rad, polaznici će steći osnovne veštine kodiranja, rad sa razvojnim okruženjem (IDE), korišćenje varijabli i podataka, operatora i izraza, rad sa konzolom, korišćenje uslovnih konstrukcija i petlji.

Osim toga, SoftUni ponosno predstavlja novi besplatni kurs „Uvod u JavaScript“. JavaScript je srce interaktivnog web razvoja i ključan je za stvaranje dinamičnih i interaktivnih web stranica. Kroz ovaj kurs, polaznici će naučiti osnovne koncepte JavaScript-a i kako reagovati na korisničke akcije, što će im omogućiti da se upuste u izradu klijentske strane web aplikacija.

Oba kursa traju 2 meseca i prilagođena su apsolutnim početnicima. Predavanja su potpuno online, održavaju se vikendom i omogućavaju polaznicima da uče od kuće ili bilo kog drugog mesta koje im odgovara. Prijave su otvorene do 6. septembra 2023. godine.

banner

Učenici koji uspešno završe kurseve mogu nastaviti svoje obrazovanje u okviru SoftUni programa edukacije, stičući priliku za dalje usavršavanje u raznim IT oblastima.

SoftUni poziva sve zainteresovane da iskoriste ovu jedinstvenu priliku za učenje i usavršavanje bez ikakvih finansijskih izdataka i skrivenih troškova. Prijavite se i krenite na putovanje ka uspešnoj karijeri u IT industriji.

O SoftUni-ju:

SoftUni je vodeća obrazovna IT zajednica osnovana u Bugarskoj 2013. godine. Fokusirani na obuku softverskih inženjera, SoftUni pruža kvalitetan sadržaj i priliku za učenje programiranja kako pojedincima tako i organizacijama širom sveta. U 2021. godini, SoftUni je pokrenuo SoftUni Global inicijativu, pružajući kvalitetan sadržaj za učenje onima koji žele da se bave programiranjem sa bilo kog mesta na svetu.

Za više informacija posetite www.softuni.rs

Kontakt:

Mail: studentskasluzba@softuni.rs

Broj telefona: +381 60 2823118

Foto: Free photo

Izvor: Itnetwork.rs

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti