Početna » Detektivska serija ‘Sestre Spenser’ premijerno na kanalu DIVA od 14. septembra

Detektivska serija ‘Sestre Spenser’ premijerno na kanalu DIVA od 14. septembra

od strane bukovac

NBCUniversal International Networks i Direct-To-Consumer najavili su premijeru nove dramske serije, “Sestre Spenser”, u Srbiji. Deset epizoda ove jednočasovne pravne drame emituje se sa po dve epizode četvrtkom u 21.00 od 14. septembra na kanalu DIVA.

U seriji “Sestre Spenser” uloge tumače: Lea Tompson (Povratak u budućnost, Caroline in the City) i Stejsi Farber (Virgin River, Schitt’s Creek) kao markka i ćerka koje udružuju snage i osnivaju privatnu detektivsku agenciju. Nakon spleta nesrećnih okolnosti, policajka iz Toronta Darbi Spenser (Farber) napušta posao prinuđena da se vrati kući kod majke sa kojom nema najbolje odnose, a koja je međunarodno poznati pisac kriminalističkih romana Viktorija Spenser (Tompson).

Kada je ovaj dvojac krenuo u zajedničko rešavanje zločina, Darbi otkriva Viktorijinu stranu koju nikada nije poznavala i na kraju se upušta u najneverovatniji poduhvat: postaje njen partner u privatnoj detektivskoj agenciji. Uprkos njihovim suprotstavljenim ličnostima, generacijskim razlikama i komplikovanoj zajedniučkoj prošlosti, one otkrivaju da možda imaju više zajedničkog nego što su mislile. Svaka epizoda donosi novi slučaj koji treba rešiti, i dok se ozbiljna Darbi i bezbrižna Viktorija možda nikada neće u potpunosti razumeti, otkrivaju da su možda, ali samo možda, potrebne jedna drugoj više nego što shvataju.

U sporednim ulogama pojavljuju se: Tomas Entoni Oladžid (Learn To Swim), Edvard Ratl (Arctic Air), Husein Madhavji (Bolnica nade  – Saving Hope), Ajša Mansur Gonsalves (Sort Of), Rodrigo Masa (El Dragón: Return of a Warrior), Kejtlkin Leb (Spinning Out) i Adam Hurtig (Čakijev kult).

banner

U gostujućim ulogama pojavljuju se: Enfru Bušel (Hadson i Reks), Šon Kalen (Detektiv Murdok), Aleks Ozerov (Cardinal), Pol Popovič (Mayor of Kingstown), Sindi Sampson (Privatni detektivi), Danijel Keš (The Man from Toronto) i mnogi drugi.

Seriju “Sestre Spenser”  kreirao je nagrađivani izvršni producent Alan McCullough (Privatni detektivi – Private Eyes, Panduri novajlije – Rookie Blue), u produkciji Entertainment One (eOne) i Buffalo Gal Pictures. Izvršni producent je  McCullough and Jenn Engels. Jocelyn Hamilton i Tecca Crosby su izvršni producenti za eOne. Phyllis Laing i Jennifer Beasley su izvršni producenti za Buffalo Gal Pictures. Za međunarodnu distribuciji zadužen je eOne.

Premijerno dve epizode serije “Sestre Spenser” svakog četvrtka u 21.00 od 14. septembra, samo na kanalu DIVA.

O NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer

Kao jedan od najvećih svetskih portfolija za zabavu, NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer isporučuje kvalitetan sadržaj i atraktivne brendove na preko 160 teritorija širom Evrope, Bliskog istoka, Afrike, Latinske Amerike i Azijsko-pacifičkog regiona. Pružajući čitav niz zabavnih iskustava lokalnoj publici širom sveta, jedinstveni brendovi uključuju UNIVERSAL TV, SCIFI, E! Entertainment, 13TH STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo i DreamWorks. Universal+ (hibridna linearna i nelinearna usluga) okuplja brendove grupacije na pridruženim platformama, nudeći korisnicima i programe uživo i širok spektar VOD sadržaja, uključujući premijere na teritoriji i boks-setove, dostupne na jednom mjstu. Aktivnosti NBCU aktivnosti van SAD-a uključuju Hayu, SVOD uslugu koja je u potpunosti dostupna na preko 40 teritorija – uključujući Veliku Britaniju, Kanadu i zemlje širom Evrope i Azije, kao i Peacock na Sky platformi u Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Austriji, Italiji i Švajcarskoj.

NBCUniversal je jedna od vodećih svetskih medijskih i entertejnment kompanija u razvoju, proizvodnji i marketingu zabave, vesti i informacija globalnoj publici. NBCUniversal poseduje i upravlja vrednim portfolijom vesti i zabavnih televizijskih mreža, ztaim vrhunskom filmskom kompanijom, značajnim aktivnostima televizijske produkcije, vodećom grupom televizijskih stanica, svetski poznatim tematskim parkovima i premium servisom za strimovanje sa oglasima. NBCUniversal je podružnica kompanije Comcast Corporation.

Autor vizuala: NBCUniversal International Networks / DIVA

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti