Početna » Žan Klod Van Dam u novom filmu ‘Kill ‘Em All 2’ na kome će raditi lokalni umetnici iz ILBE Studios-a

Žan Klod Van Dam u novom filmu ‘Kill ‘Em All 2’ na kome će raditi lokalni umetnici iz ILBE Studios-a

od strane bukovac

Srpski studio za animaciju ILBE Studios angažovan je na novom filmu iz Iervolino & Lady Bacardi Entertainment produkcije sa Žan Klod Van Damom i Žaklin Fernandez u glavnim ulogama

Kreativni studio za animaciju iz Srbije ILBE Studios, deo renomirane produkcijske kuće Iervolino & Lady Bacardi Entertainment iz Rima, angažovan je na delu vizuelnih efekata za film „Kil ‘Em All 2“. U ovom dugo očekivanom nastavku akcionog filma iz 2017. godine, glavne uloge tumače Žan Klod Van Dam i Žaklin Fernandez. ILBE Studios sa ponosom učestvuje u ovom projektu, pružajući lokalnim umetnicima još jednu priliku da svoje veštine i talente pokažu internacionalnoj publici.

U ovom filmskom nastavku, agenti CIA, Filip i Suzan, su na novom zadatku u Evropi. Film je nastao po scenariju tima poznatih scenarista Džima Agneva i Ferdinanda Del Omoa, kojem se pridružio i Andrea Jervolino, ujedno i producent na filmu. Režiju potpisuje Valeri Milev, poznato rediteljsko ime u ovom žanru.

„Kao jedan od prvih investitora u ovoj oblasti u Srbiji, srećan sam što mogu da svedočim da Srbija, Beograd i Novi Sad, postaju novi Holivud. Vidim izuzetan napredak i potencijal lokalnih umetnika koji su sve iskusniji i veštiji u filmskoj profesiji, naročito u oblasti animacije i vizuelnih efekata. Lokalnim timovima sada su povereni internacionalni projekti koji privlače globalno poznata imena u Srbiju. Uz fantastičnu saradnju sa Džoni Depom, sa ponosom najavljujemo i  novi film sa legendarnim Žan Klod Van Damom u glavnoj ulozi, kojem će dodatnu vrednost dati lokalni VFX tim. Izuzetnu zahvalnost dugujemo Ministarstvu kulture Republike Srbije, na čelu sa Ministarkom Majom Gojković, čija podrška kroz podsticaje i promociju rezultira sve većim brojem novih domaćih i stranih produkcija, koje biraju da rade baš ovde, transformišući Srbiju u mesto susreta novih talenata i internacionalnih zvezda“, istakao je Andrea Jervolino, suosnivač ILBE i ILBE Studios i jedan od producenata filma.

banner

ILBE Studios je tokom prethodnih godina izgradio značajan portfolio u radu na animaciji i vizuelnim efektima u filmovima namenjenim bioskopskoj distribuciji kao što su „Lamborghini – the Man Behind the Legend“ i „Tell It Like a Woman“ kao i za nekolicinu televizijskih ostvarenja iz ILBE produkcije. Uz kontinuirani rad na animiranom serijalu „Puffins Impossible“ sa Džoni Depom u glavnoj ulozi, u skladu sa misijom i dugoročnim usmerenjem svoje matične kuće, ILBE Studios nastavlja rad na animiranim ostvarenjima i filmskim projektima za internacionalno tržište i saradnju sa svetskim zvezdama.

###

O ILBE Studios

Kreativni studio za animaciju ILBE Studios deo je internacionalne filmske i televizijske produkcijske kuće Iervolino & Lady Bacardi Entertainment iz Rima. Već tri godine radi u Srbiji, na dve lokacije, u Beogradu i Novom Sadu, i zapošljava oko 100 umetnika i kreativnih stručnjaka. Zaposleni u ILBE Studios do sada su ostvarili izuzetan uspeh na svetskom tržištu, pre svega kroz kreiranje animiranih sadržaja, od kojih se kao najuspešniji izdvaja animirani serijal „Puffins Impossible“, čijem je glavnom liku glas pozajmio čuveni glumac Džoni Dep. Serijal je produciran u Archangel Digital Studios (ADS) i podržan od Ministarstva kulture Republike Srbije. Emituje se putem striming platformi poput Apple TV, Amazon Prime i Google Play u više od 120 zemalja sveta.

O ILBE

Iervolino & Lady Bacardi Entertainment (ILBE) je globalna filmska i televizijska produkcijska kuća, koju su 2011. godine u Rimu osnovali Andrea Јervolino i ledi Monika Bakardi. Kompanija je izlistana na berzama Euronext Growth u Milanu i Parizu. Bavi se kreiranjem i produkcijom medijskih sadržaja, poput filmova, TV emisija, web serijala i drugih formata, namenjenih distribuciji na digitalnim platformama. Među najistaknutijim projektima ILBE produkcije su igrani filmovi Čekajući varvare, Otrovna ruža, Minamata, Izvan granica realnosti, kao i animirani film Misija Arktik i serijal Pafini

Autor fotografija: ILBE Studios

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti