Početna » Serija o prevarantkinji koja je ukrala milione i nestala

Serija o prevarantkinji koja je ukrala milione i nestala

od strane bukovac

Mini serija „Trik nestajanja“ (Vanishing Act) donosi istinitu priču o australijskom skandalu veka

Kroz tri napete epizode, striming servis Pickbox NOW donosi pravu krimi priču, stvorenu za sve koji žele da otkriju šta se odvijalo iza kulisa jedne od najvećih pljački u australijskoj istoriji. Spolja uspešna, lepa i bogata, ali u pozadini se krila tajna koju je Melisa Kadik krila od kolega, prijatelja pa čak i porodice. Priča koja je šokirala svet 2020. dobija novu dubinu uz ovu nezaobilaznu mini-seriju.

TEORIJA ZAVERE KOJA I DALJE ŽIVI

Priča o preduzetnici Melisi, čiji nestanak je iza sebe ostavio mnoga pitanja, misterije i prazne bankovne račune započinje u novembru 2020. Serija prati kako je jedna prevarantkinja uspela da zavara više od 60 ljudi za preko 23 miliona dolara. Bila je poznata po svojoj drskosti, pohlepi i „uspešnom“ poslovnom životu. Njen život je bio ispunjen vrhunskim automobilima, dizajnerskom odećom i skupim nakitom dok je krila obmane i lažne trgovačke izjave. Sve postaje još složenije kada se Melisa umesto pred sudom pojavi mrtva na obali, a dokazi oko njene smrti postaju sumnjivi. Radnja prati istragu koja se bavi ovim neverovatnim slučajem i pokušava da otkrije šta se zaista dogodilo.

banner

MINI-SERIJA PREMA ISTINITOM DOGAĐAJU

Serija „Trik nestajanja” (Vanishing Act) dostupna je na Pickbox NOW, a kako dobre serije ne bi prošle nezapažene, Pickbox NOW nudi posebnu ponudu. Povodom Black Friday promocije do 30. novembra ostvarite 25% popusta na pakete od 6 i 12 meseci. Ne propustite priliku za uživanje u omiljenim serijama po povoljnoj ceni.

VIDEO:

Foto: Pickbox NOW

Video: Pickbox NOW

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti