Početna » M3GAN, potpuno novo lice horora: Strimuj ekskluzivno na SkyShowtime platformi od ponedeljka 14. avgusta

M3GAN, potpuno novo lice horora: Strimuj ekskluzivno na SkyShowtime platformi od ponedeljka 14. avgusta

od strane bukovac

Ona nije samo igračka. Ona je deo porodice.

Od kreatora horor filmova — Džejmsa Vona, koji je autor franšiza Saw, Insidious, The Conjuring, i kompanije Blumhouse, koja je producirala filmove Halloween, The Black Phone i The Invisible Man — stiže potpuno novo lice horora.

M3GAN je najnovije otkriće veštačke inteligencije. Ona je lutka koja deluje stvarno, programirana da bude najbolji prijatelj deteta i najveći saveznik roditelja. Genijalna robotičarka Džema koja radi u kompaniji igračaka dizajnirala je lutku M3GAN koja sluša, gleda i uči. Vremenom ona postaje prijatelj i učitelj, pratilac i zaštitnik deteta sa kojim je povezana.

Džema iznenada postaje starateljka osmogodišnje sestričine Kejdi koja je izgubila roditelje (Vajolet Makgro, The Haunting of Hill House), ali se ne snalazi u ulozi majke za koju je niko nije pripremio. Pod izuzetnim pritiskom na poslu, Džema odlučuje da spoji prototip M3GAN sa Kejdi u pokušaju da reši sve svoje probleme, što će se pokazati kao odluka sa nezamislivim posledicama.

banner

Kako M3GAN i Kejdi razvijaju sve čvršću vezu, tako Džema postaje sve užasnutija što njena kreacija, koju je osmislila da bi pomogla Kejdi u zalečenju emotivnih rana, uči neverovatnom brzinom… i što M3GAN možda uočava „opasnosti” po Kejdi tamo gde one uopšte ne postoje.

Glavni producenti su Džejson Blum i Džejms Von, a film M3GAN je režirao nagrađivani reditelj Džerard Džonston (Housebound). Scenario je napisala Akela Kuper (Malignant, The Nun 2) na osnovu priče koju je osmislila zajedno sa Džejmsom Vonom. Izvršni producenti filma su Alison Vilijams, Mark Kačur, Rajan Turek, Majkl Klir, Džadson Skot, Adam Hendriks i Greg Gilrit.

U filmu M3GAN takođe igraju Roni Čeng, Brajan Džordan Alvarez, Džen Van Eps, Stefan Garno-Monten i Lori Dandži.

Kreativni tim koji je radio na filmu M3GAN obuhvata direktora fotografije Sajmona Rabija (Mortal Engines), scenografa Kima Sinklera (dobitnik Oskara za umetničkog direktora filma Avatar), montažera Džefa Makevoja, kostimografa Danijela Krudena i kompozitora Antonija Vilisa.

SkyShowtime platforma je direktno dostupna korisnicima preko SkyShowtime aplikacije na Apple iOS, tvOS, Android uređajima, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung i putem veb-sajta:www.skyshowtime.rs. Mesečna pretplata za SkyShowtime platformu je 5,99€, uz sedmodnevnu besplatnu probnu verziju i uz mogućnost otkazivanja kad god želiš.

Pogledaj trejler ovde:

Za više informacija, poseti:

Veb-sajt: www.skyshowtime.rs

Redakcija: https://corporate.skyshowtime.com

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime

Twitter: www.twitter.com/SkyShowtime

O SkyShowtime platformi

SkyShowtime je novi evropski striming servis sa odličnom ponudom. Kao zajednički poduhvat kompanija Comcast i Paramount Global, SkyShowtime okuplja najbolju holivudsku i lokalnu zabavu na jednom mestu.

Od filmova i originalnih serija legendarnih brendova Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock do SkyShowtime originalnih serija, SkyShowtime je novi dom za vrhunsku zabavu u Evropi.

Lansirana na svim tržištima ranije ove godine, SkyShowtime platforma je dostupna u: Albaniji, Andori, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Danskoj, Finskoj, Mađarskoj, na teritoriji Kosova, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji, Norveškoj, Holandiji, Poljskoj, Portugalu, Rumuniji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Španiji i Švedskoj. Dostupna je preko odabranih televizijskih provajdera na nekim tržištima i preko Apple iOS, tvOS, Android uređaja, Android TV-a, Google Chromecast-a, LG televizora, Samsung Smart TV-a i interneta.

Foto i video: SkyShowtime platforma

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti