Početna » Porodični dan uz Nindža kornjače u Cineplexx Niš bioskopu

Porodični dan uz Nindža kornjače u Cineplexx Niš bioskopu

od strane bukovac

„Nindža kornjače: Haos“ u nedelju, 20. avgusta uz poklone za sve mališane

Omiljeni tinejdžeri mutanti došli su u Cineplexx Niš bioskop da nam osvoje srca. Ove nedelje pridužite se Porodičnom danu, 20. avgusta od 12 do 17 časova i zabavite se uz kreativne radionice, poklone, originalne postere i uživajte u avanturama poznatih Nindža kornjača. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Najsrećniji posetioci imaće priliku da pored postera dobiju i originalne „Nindža kornjače“ igračke, a sve mališane čekaju kreativne radionice sa animatorima. Ne bi bilo ni prave zabave bez omiljene hrane naših junaka! Pred centralnu projekciju u 16h svim posetiocima delićemo picu zahvaljujući lancu poznatog brenda picerije – Caribic.

Braća Mikelanđelo, Leonardo, Rafaelo i Donatelo imaju jedan cilj – da kroz svoje herojske podvige pokažu Njujorčanima da mogu, kao i svi ostali, da budu samo normalni tinejdžeri. Čineći dobra dela zajedno sa njihovom novom prijateljicom Ejpril O’Nil, uskoro će imati pune ruke posla kada vojska mutanata krene na njih.

banner

Film „Nindža kornjače: Haos“ dolazi nam u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji.

Trejler filma: 

Okupite prijatelje i porodicu i budite deo Porodičnog dana u Cineplexx Niš bioskopu u nedelju, 20. avgusta od 12 do 17 časova!

Za više informacija o terminima održavanja kreativnih radionica, posetite https://www.cineplexx.rs/

Fotografije, baneri i trejleri filmova: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti