Početna » Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 6. do 12. juna

Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 6. do 12. juna

od strane bukovac

Ovu nedelju u Cineplexx Niš bioskopu obeležiće povratak Vila Smita i Martina Lorensa na velika platna u urnebesnoj akcionoj komediji „Loši momci: Sve ili ništa“.

Osim toga, u našim bioskopima vas očekuju:

  1. „VENSAN MORA DA UMRE” – Slučajni stranci su iznenada počeli da napadaju Vensana sa namerama da ga ubiju. On više nije neupadljiv čovek i kako stvari nasilno izmiču kontroli Vensan je primoran da pobegne i potpuno promeni svoj život.

#komedija #drama #fantazija

Trejler:

banner
  1. „LOŠI MOMCI: SVE ILI NIŠTA” – Ovog leta, najpoznatiji Loši momci se vraćaju sa svojom kultnom kombinacijom urnebesne akcije i komedije, ali ovog puta sa malim preokretom: sada oni beže.

#komedija #akcija #avantura #IMAX #MX4D #vilsmit #martinlorens

Trejler:

  1. „POSMATRAČI” – Dakota Fening je zvezda napetog nadrealnog trilera u režiji Išane Najt Šjamalan.​Radnja filma prati Minu, 28-godišnju umetnicu koja se izgubi u prostranoj, netaknutoj šumi u zapadnoj Irskoj. Kada Mina nađe sklonište, nesvesno ostaje zarobljena pored tri stranca, koje svake večeri posmatraju i uhode tajanstvena stvorenja.

#triler #horor #misterija #dakotafening

Trejler:

Ne propustite da pogledate nove avanture Loših momaka i pridružite nam se danas, od 20h, na Action Night događaju u Cineplexx bioskopu! Očekuje vas piće dobrošlice (od 19h) i specijalni pokloni za najsrećnije.

Osim toga, 13. juna stiže nam i nastavak priče o emocijama – „U mojoj glavi 2”, u kom ćemo upoznati nove emocije i saznati šta se dešava u glavi tokom tinejdžerskog doba. Ulaznice možete kupiti na blagajni Cineplexx bioskopa, online na Cineplexx RS aplikaciji i na sajtu.

Podsećamo vas i da je počela prodaja ulaznica za dugoočekivani film „Dedpul i Vulverin”! Zato požurite i osigurajte najbolja mesta za specijalnu ponoćnu premijeru između 23. i 24. jula u svim Cineplexx bioskopima. Ulaznice su dostupne na blagajnama bioskopa, na Cineplexx RS aplikaciji i na linku

Vidimo se u Cineplexx bioskopu!

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti