Početna » Animirana avantura koja nas vodi u tropske predele: ‘Pačija posla’ na Porodičnom danu u Cineplexx Niš bioskopu

Animirana avantura koja nas vodi u tropske predele: ‘Pačija posla’ na Porodičnom danu u Cineplexx Niš bioskopu

od strane bukovac

U nedelju, 3. decembra od 11 do 15 časova u Cineplexx Niš bioskopu

U nedelju, 3. decembra, od 11 do 15 časova na Porodičnom danu u Cineplexx Niš bioskopu očekuje nas nedoljiva komedija „Pačija posla“. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Pored preslatke priče koja će zabaviti čitavu porodicu, mališani će od 11 do 15 časova moći da uživaju i u kreativnim radionicama i druženju sa animatorima.

Dok je tata Mak srećan što svoju porodicu čuva na bezbednom mestu, na jezercetu u Novoj Engleskoj, mama Pem jako želi da razmrda stvari i sinu tinejdžeru Daksu i maloj ćerki Gven, pokaže ceo svet. Nakon što je na njihovo jezero sletela porodica pataka selica i ispričala im uzbudljive priče o dalekim mestima, Pem počinje da ubeđuje Meka da krenu na porodično putovanje preko Njujorka, sve do tropske Jamajke.

banner

Kakav nas put očekuje i sa kojim ćemo se izazovima susresti na putu do Jamajke, saznaćemo na Porodičnom danu ove nedelje!

Vidimo se 3. decembra, od 11 do 15 časova, u Cineplexx Niš bioskopu!

Trejler filma: 

Ulaznice su uveliko u prodaji na blagajnama Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Foto, baner i trejler filma: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti