Početna » ‘Bor Fiesta’ na Zlatiboru: Ako ste ljubitelj vina, ovaj događaj ne smete da propustite

‘Bor Fiesta’ na Zlatiboru: Ako ste ljubitelj vina, ovaj događaj ne smete da propustite

od strane bukovac

Da li ste spremni za veliko, nesvakidašnje dešavanje na najposećenijoj planini u Srbiji? Ukoliko je odgovor potvrdan, pozivamo vas da se 2. septembra pridružite događaju „Bor Fiesta“ u kompleksu VIP CASA CLUB-a, na Zlatiboru, koji ćete pamtiti po degustaciji kvalitetnog vina, džina, piva i rakije proizvođača iz Srbije i drugih zemalja Evrope, kao i širokoj gastronomskoj ponudi. Ponesite dobro raspoloženje jer će tema ovog događaja biti Disco – očekujte duh sedamdesetih godina i muzičke hitove koji su obeležili ovu deceniju dvadesetog veka.

Gosti ovog događaja će imati jedinstvenu priliku da degustiraju autentična vina iz Srbije i Evrope, a pored toga, biće predstavljeni i razni domaći specijaliteti uz bogatu gastronomsku ponudu restorana Casa de Vinos.

„Bor Fiesta“ ujedno predstavlja i najavu otvaranja novog, ekskluzivnog hotela na Zlatiboru, Bor Hotel by Karisma. Reč je o hotelu sa pet zvezdica koji je deo grupacije Karisma Hotels & Resorts poznate po luksuznim odmaralištima širom sveta, a svečano otvaranje očekuje se već krajem jeseni ove godine.

Ovaj događaj se održava već šestu godinu zaredomu prijatnom ambijentu VIP CASA CLUB koji važi za jednu od omiljenih destinacija za sve koji tragaju za vrhunskim smeštajem, a nalazi se u neposrednoj blizini turističkih sadržaja.

banner

Za posetioce ovogodišnje Bor Fieste, pripremljen je poseban paket Fiesta vikend po ceni od 28.200 dinara koji obuhvata:

  • Smeštaj na bazi dva noćenja, u Premium apartmanu
  • Doručak
  • Spa termin
  • Ulaznice za gondolu
  • Boravišne takse
  • Ulaznice za BOR Fiestu (konzumiranje hrane i pića je neograničeno)

Za sve koji žele da probude nostalgiju disko ere, plešu uz zvukove benda Girls Boys and Toys, degustiraju bogatu ponudu alkoholnih pića i uživaju u prirodi jednog od najlepših mesta u Srbiji, Bor Fiesta je idealna prilika za savršen vikend van grada.

Rezervišite svoje mesto na ovom ekskluzivnom događaju pozivom na broj telefona: +381604614060

Foto: Bor Hotel by Karisma, Zlatibor

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti