Početna » Od legendarne društvene igre do akcionog filma punog avantura – Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves stiže ekskluzivno na SkyShowtime platformu od 29. septembra

Od legendarne društvene igre do akcionog filma punog avantura – Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves stiže ekskluzivno na SkyShowtime platformu od 29. septembra

od strane bukovac

Glavne uloge igraju Kris Pajn, Mišel Rodrigez, Rege-Žan Pejdž, Džastis Smit, Sofija Lilis i Hju Grant

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves, epski akcioni film kompanije “Hasbro”, koji je pun avantura i zasnovan na legendarnoj društvenoj igri, biće dostupan za strimovanje ekskluzivno na SkyShowtime platformi od 29.septembra.

Šarmantni lopov i grupa neočekivanih avanturista izvode epsku pljačku da bi povratili izgubljenu relikviju. Sve će krenuti po zlu nakon sukoba sa pogrešnim ljudima u ovoj urnebesnoj avanturi prepunoj akcije. Ovaj film dobio je neverovatnu ocenu od  91% od strane sertifikovanih kritičara na platformi Rotten Tomatoes, dok ga je publika ocenila sa 93%.

U filmu, koji predstavlja kompanija “Paramount Pictures” u saradnji sa kompanijom “eOne”, glavne uloge igraju Kris Pajn, Mišel Rodrigez, Rege-Žan Pejdž, Džastis Smit, Sofija Lilis i Hju Grant, zajedno sa Kloi Kolman i Dejzi Hed.

banner

Režiju za film Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves  potpisuju Džonatan Goldstin i Džon Fransis Dejli. Priča potiče od Krisa Makeja i Majkla Džilija, a scenario su napisali Džonatan Goldstin, Džon Fransis Dejli i Majkl Džilio.

SkyShowtime platforma je direktno dostupna korisnicima preko SkyShowtime aplikacije na operativnim sistemima Apple iOS, tvOS, kao i na Android uređajima i uređajima Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung i preko veb-sajta: www.skyshowtime.rs . Mesečna pretplata za SkyShowtime platformu je 5,99€ (bez reklama), uz sedmodnevnu besplatnu probnu verziju i uz mogućnost otkazivanja kada god ti to poželiš.

Trejler filma: 

Za više informacija, posetite:

Veb-sajt: www.skyshowtime.rs

Redakcija: https://corporate.skyshowtime.com

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime

Twitter: www.twitter.com/SkyShowtime 

Fotografija i trejler filma: SkyShowtime platforma

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti