Početna » Ne propusti u oktobru na Skyshowtime platformi

Ne propusti u oktobru na Skyshowtime platformi

od strane bukovac

Strimujte od oktobra

Premijerne serije

The Family Stallone

Nakon što je igrao neke od najlegendarnijih likova u istoriji kinematografije, Silvester Stalone, triput nominovan za Oskara, spreman je da kamere ovekoveče njegovu ulogu koju smatra najvećom u životu, a to je uloga oca. Ova nova serija, koja prati Staloneove tri ćerke, ženu i njega lično, pruža nam direktan uvid u jednu od najpoznatijih porodica Holivuda.

banner

Fleeting Lies

Mesec dana pre svog venčanja i upravo pre imenovanja za direktorku kompanije, Lusiju izdaje Santi, njen konkurent za unapređenje. Zbog toga je Lusija optužena za industrijsku špijunažu i dobija otkaz na licu mesta. Odjednom Lusijin život i budućnost postaju izuzetno neizvesni, a ona se nalazi pred ogromnom dilemom: kako da kaže Basiliju, svom dečku i njegovoj deci da joj je karijera krenula nizbrdo i, još gore, da više neće dobijati onu platu od koje zavisi cela porodica.

Nastavak emitovanja serija

Special Ops: Lioness

Od Tejlora Šeridana, nominovanog za Oskara, serija Special Ops: Lioness se zasniva na stvarnom programu i sledi Kruz Manuelos, malo grubu ali pasioniranu mladu pripadnicu marinaca koja je regrutovana da se priključi Timu lavica kako bi pomogla da se iznutra sruši jedna teroristička organizacija.

Codename: Annika

Finska detektivka Ema Haka još uvek pohađa obuku za agente na tajnom zadatku kad je pošalju na zadatak u korumpirani svet trgovine umetničkim delima u Stokholmu. Smirena i pribrana Ema preuzima identitet razuzdane i vatrene Anike Stormar sa ciljem da se približi galeristi Rasmusu Stalgrenu, osumnjičenom u slučaju koji se priprema protiv prethodno nedodirljivog Blanka, notornog po pranju novca.

Poker Face

Serija Poker Face sačinjena je od 10 epizoda, a nove misterije dolaze svake sedmice. Radnja serije prati Natašu Lion u ulozi Čarli, koja ima izuzetnu sposobnost da otkrije kada neko laže. Ona kreće na put u svojoj Plimut Barakudi i gde god da stane nailazi na novu grupu likova i čudne zločine koje jednostavno mora da reši

Filmovi

The Winner

The Winner je češko-slovačka porodična komedija koja govori o Viktoru Hudaku, izmišljenom premijeru male evropske zemlje koji završava karijeru u politici i vraća se svakodnevnom životu. Međutim, kada njegov naslednik radikalno odbaci sve na čemu je on radio celog života, on brzo shvata da ima veoma malo moći kao bivši premijer.

TÁR

Dvostruka dobitnica Oskara, Kejt Blanšet igra glavnu ulogu u ovoj novoj drami, koju je napisao i režirao Tod Fild, tri puta nominovan za Oskara (In the Bedroom, Little Children).

Halloween hitovi

Halloween

Džejmi Li Kertis se vraća svojoj legendarnoj ulozi Lori Stroud, u poslednjem suočavanju sa Majklom Majersom, maskiranim ubicom koji je proganja još od kad je za dlaku izbegla njegovo pomahnitalo masakriranje one davne Noći veštica, pre četrdeset godina.

Smile

Posle bizarnog, traumatičnog incidenta sa pacijentom, dr Rouz Koter (Sozi Bejkon) počinje da doživljava zastrašujuće događaje koje ne može da objasni. Kako užas počinje da joj preuzima život, Rouz mora da se suoči sa svojom problematičnom prošlošću da bi preživela i pobegla iz svoje nove zastrašujuće realnosti.

Paranormal Activity 2

Nakon što doživi ono što joj deluje kao niz provala, jedna porodica postavlja bezbednosne kamere po kući, samo da bi otkrila kako su događaji koji se pred njom odvijaju mnogo zlokobniji nego što deluju.

The Black Phone

Finija, stidljivog, ali pametnog 13-godišnjeg dečaka, oteo je sadistički ubica i zatvorio u zvučno izolovanom podrumu gde vrištanje nema nikakve svrhe. Kada isključeni telefon na zidu počne da zvoni, Fini otkriva da može da čuje glasove prethodnih žrtava ubice.

The Haunting

Tokom 1860-ih, industrijalac Hju Krejn finansirao je izgradnju kuće pod imenom Hill House, prelepe ali zastrašujuće vile, u kojoj je Krejn zamišljao svoju ženu i decu. Međutim, Krejn je umro pod neobjašnjenim okolnostima u toj kući i otada kruže priče da su nju zaposeli zli duhovi.

The Purge

Ako jedne noći u godini možeš da počiniš bilo koji zločin bez ikakvih posledica, koji zločin bi to bio? U filmu The Purge, spekulativnom trileru koji prati jednu porodicu tokom jedne noći, četvoro ljudi se stavlja na test da bi se videlo dokle su spremni da idu da bi se zaštitili kad opasni spoljni svet provali u njihovu kuću. U Americi prepunoj kriminala, sa pretrpanim zatvorima, vlada je dozvolila da jednom godišnje, u periodu od 12 časova, svi zločini, uključujući ubistvo, budu legalni.

Fotografije: Skyshowtime platforma

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti