Početna » Garage rock bend The Thunder Corpses objavio svoj drugi singl ‘Castles of Alhambra’

Garage rock bend The Thunder Corpses objavio svoj drugi singl ‘Castles of Alhambra’

od strane bukovac

The Thunder Corpses, novi bend na domaćoj muzičkoj sceni, objavio je drugi singl pod nazivom “Castles of Alhambra,” najavljujući svoj debi album “Somewhere Over the Black Bay”.

“Castles of Alhambra” predstavlja uvod u ono što nam The Thunder Corpses pripremaju za svoj prvi album, zakazan za objavljivanje 6. oktobra putem izdavačke kuće Tribal Rajber Label iz Niša. Album će biti dostupan na bandcamp platformi izdavača, kao i na svim striming servisima.

Posebno treba istaći omot za ovaj album, koji ujedno prati i ovaj singl, a čiji je kreator poznati niški dizajner Nenad Tasić. Njegova umetnička vizija dodatno doprinosi celokupnom doživljaju ovog izdanja, obećavajući da će i vizualno biti impresivan koliko i muzički.

Autor omota: Nenad Tasić

banner

Bend The Thunder Corpses je nastao u Knjaževcu 2022. godine i sastoji se od tri talentovana muzičara koja veoma vešto kombinuju senzibilitet garažnog roka i surfa iz 60ih godina prošlog veka, ali u modernom ruhu. Bend čine: Aleksandar Ljubić koji svira bas gitaru, Žarko Mihajlović za bubnjevima, dok Vuk Jovanović preuzima ulogu frontmena i gitariste, a istovremeno je odgovoran za snimanje i miks albuma.

Njihov prvi singl “Run” koji su objavili pre dve nedelje za kratko vreme je naišao samo na pozitivne reakcije publike, kao i regionalnih medija.

Foto: The Thunder Corpses

Izvor videa: The Thunder Corpses

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti