Početna » Rijaliti serija The Family Stallone, predstavlja jednu od najpoznatijih porodica Holivuda, prikazivaće se ekskluzivno na SkyShowtime platformi od 2. oktobra

Rijaliti serija The Family Stallone, predstavlja jednu od najpoznatijih porodica Holivuda, prikazivaće se ekskluzivno na SkyShowtime platformi od 2. oktobra

od strane bukovac

Ova nova dokumentarna serija prati Silvestera Stalonea, nominovanog za Oskara®, njegovu ženu Dženifer Flavin Stalone i njihove ćerke Sofiju, Sistin i Skarlet

Prve dve, od ukupno osam epizoda biće dostupne za strimovanje ekskluzivno na SkyShowtime platformi od 2. oktobra, a sve druge epizode biće dostupne svakog ponedeljka. Nova dokumentarna serija The Family Stallone, predstavlja Silvestera „Slaj” Stalonea, nominovanog za Oskara®, njegovu ženu Dženifer Flavin Stalone i njihove ćerke Sofiju, Sistin i Skarlet.

Nakon što je igrao neke od najlegendarnijih likova u istoriji kinematografije, Silvester Stalone, triput nominovan za Oskara®, spreman je da kamere ovekoveče njegovu ulogu koju smatra najvećom u životu, a to je uloga oca.  Ova nova serija, koja prati Staloneove tri ćerke, ženu i njega lično, pruža nam direktan uvid u jednu od najpoznatijih porodica Holivuda.

Upoznaj The Family Stallone:

banner
  • Silvester Stallone: Za ostatak sveta, on je čovek-legenda, ali svojim ćerkama, on je samo tata. Dok u bioskopima ređa komercijalne hitove, kod kuće je posvećen građenju budućnosti i podizanju tri nezavisne i ambiciozne žene.
  • Dženifer    Flavin   Stalone: Rođena i odrasla u El-Eju, Dženifer je uspešna poslovna žena i suvlasnica velnes brenda Serious Skin Care.
  • Sofija Stalone: Najstarija od tri sestre Stalone ne želi da krene očevim stopama i da bude glumica. Iako Sofija trenutno, zajedno sa sestrom Sistinom, vodi podkast Unwaxed, ona još uvek pokušava da nađe svoj put u životu i usredsređuje se na ono što voli.
  • Sistin Stalone: Glumica i manekenka Sistin se upušta u novu karijeru rediteljke i trenutno radi na svom prvom dugometražnom filmu.
  • Skarlet Stalone: Najmlađa od sestara Stalone i poslednja koja odlazi od kuće, Skarlet se seli u vlastiti stan po polasku na koledž. Još od detinjstva, ona je bila rešena da krene očevim stopama i postane glumica, i sada se pojavljuje uz Silvestera u njegovoj novoj seriji Tulsa King, koja je takođe dostupna ekskluzivno na SkyShowtime platformi.

Trejler:

SkyShowtime platforma je direktno dostupna korisnicima preko SkyShowtime aplikacije na Apple iOS, tvOS, Android uređajima, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung i putem veb-sajta: www.skyshowtime.rs. Mesečna pretplata za SkyShowtime je 5,99 EUR (bez reklama), uz sedmodnevnu besplatnu probnu verziju i uz mogućnost otkazivanja kad god želiš.

Fotografije i trejler serije: SkyShowtime platforma

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti