Početna » Apoteke iz MediGroup sistema postaju Dr.Max

Apoteke iz MediGroup sistema postaju Dr.Max

od strane bukovac

Najdinamičniji lanac apoteka u centralno-istočnoj Evropi Dr.Max i najveći privatni zdravstveni sistem u Srbiji MediGroup postigli su dogovor o preuzimanju svih apoteka iz MediGroup sistema od strane Dr. Max lanca apoteka.

Značaj saradnje lidera u medicini i farmaciji, koji prate najsavremenije trendove i usmereni su na očuvanje vrhunskog kvaliteta, istakla je Marijana Vasilesku, generalna direktorka MediGroup sistema:

„Ponosni smo da uspostavimo saradnju sa renomiranim apotekarskim lancem Dr. Max koji prati savremene trendove i konstantno radi na razvoju novih usluga. Građanima je pored vrhunske medicinske usluge veoma važno da imaju sveobuhvatnu ponudu na jednom mestu, što uključuje i dostupnost lekova i pratećih proizvoda. Verujem da smo još jednom pokazali posvećenost potrebama naših sugrađana“, istakla je Vasilesku.

CEO kompanije Dr.Max u Srbiji, Daniel Shull, izjavio je da je osnovni cilj ovog partnerstva sinergija rada dve ustanove, što će omogućiti pristupačnost i dostupnost zdravstvene zaštite i izbora lekova na većem broju lokacija.

banner

Veoma sam zadovoljan činjenicom da smo našu mrežu apoteka uvećali preuzimanjem apoteka iz MediGroup sistema. Radujemo se novim kolegama i želimo im dobrodošlicu u Dr. Max. Ova saradnja je ipak mnogo više od obične poslovne transakcije. Mi je vidimo kao priliku da kroz saradnju sa stručnjacima iz MediGroup sistema zajednički nastavimo da unapređujemo kvalitet i pristupačnost zdravstvenoj zaštiti u zemlji. Ponosni smo na široku ponudu proizvoda najvišeg kvaliteta, odličnu uslugu i atraktivne cene. Nemam sumnje da će pacijenti u Srbiji imati koristi od saradnje dve kompanije koje se ističu svojim profesionalizmom i savremenom poslovnom filozofijom“, izjavio je Shull.

MediGroup sistem je najveći privatni zdravstveni sistem u Srbiji, u okviru kog posluje 12 domova zdravlja, tri poliklinike, dijagnostički centar, Opšta bolnica, dve specijalne bolnice i 77 laboratorijskih punktova. Lancu Dr.Max koji u Srbiji posluje od 2017. godine i trenutno obuhvata 300 apoteka širom Srbije, pridružiće se osam apoteka MediGroup sistema.

Foto: Promo

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti