Početna » Frejžer je ponovo tu!

Frejžer je ponovo tu!

od strane bukovac

Kelsi Gramer ponovo igra glavnu ulogu u novoj seriji Frejžer, koja će biti dostupna za strimovanje ekskluzivno na SkyShowtime platformi od 3. novembra

SkyShowtime je objavio da će prve dve epizode nove serije Frejžer, u kojoj Kelsi Gramer ponovo igra glavnu ulogu Frejžera Krejna za koju je dobio nagradu Emmy, biti dostupne za strimovanje ekskluzivno na platformi od 3. novembra, a svaka nova epizode izlaziće petkom.

Snimana uživo pred publikom u studiju Paramount Studios u Los Anđelesu, ova nova serija od 10 epizoda prati Frejžera Krejna u momentu kada se vraća u Boston gde ga čekaju novi izazovi, nova poznanstva i stari snovi koje najzad treba da ostvari.

Pored Gramera, u novoj seriji takođe se pojavljuju Džek Katmor-Skot kao Frejžerov sin Fredi; Nikolas Lindherst kao Alan, Frejžerov stari prijatelj sa koledža koji je postao univerzitetski profesor; Toks Olagundoje kao Olivija, Alanova koleginica i šefica odseka za psihologiju na univerzitetu; Džes Salgeiro kao Fredijeva cimerka Eva; i Anders Kit kao Frejžerov nećak Dejvid.

banner

Kris Haris (How I Met Your Mother) i Džo Kristali (Life in Pieces) su scenaristi serije Frejžer, a ujedno i njeni izvršni producenti zajedno sa Kelsijem Gramerom, Tomom Rusoom i Džordanom Mekmahonom.

Ove godine se obeležava 30 godina od televizijske premijere originalne serije Frejžer, koja i dalje drži rekord po broju osvojenih nagrada Emmy u kategoriji humorističnih serija, sa 37 osvojenih nagrada i 107 nominacija. Originalna serija je takođe dostupna za strimovanje na SkyShowtime platformi.

SkyShowtime platforma je direktno dostupna korisnicima preko SkyShowtime aplikacije na Apple iOS, tvOS, Android uređajima, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung i putem veb-sajta:www.skyshowtime.com. Mesečna pretplata za SkyShowtime je 5,99 € (bez reklama).

Pogledaj trejler ovde:

O SkyShowtime platformi

SkyShowtime je novi evropski striming servis sa odličnom ponudom. Kao zajednički poduhvat kompanija Comcast i Paramount Global, SkyShowtime okuplja najbolju holivudsku i lokalnu zabavu na jednom mestu.

Od filmova i originalnih serija legendarnih brendova Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock do SkyShowtime originalnih serija, SkyShowtime je novi dom za vrhunsku zabavu u Evropi.

Lansirana na svim tržištima ranije ove godine, SkyShowtime platforma je dostupna u: Albaniji, Andori, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Danskoj, Finskoj, Mađarskoj, na teritoriji Kosova, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji, Norveškoj, Holandiji, Poljskoj, Portugalu, Rumuniji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Španiji i Švedskoj. Dostupna je preko odabranih televizijskih provajdera na nekim tržištima i preko Apple iOS, tvOS, Android uređaja, Android TV-a, Google Chromecast-a, LG televizora, Samsung Smart TV-a i interneta.

Foto: SkyShowtime platforma

Autor vizuala: SkyShowtime platforma

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti