Početna » Druga sezona hit drame i triler serije Yellowjackets dostupna je na SkyShowtime platformi od 28. oktobra

Druga sezona hit drame i triler serije Yellowjackets dostupna je na SkyShowtime platformi od 28. oktobra

od strane bukovac

Prva sezona Yellowjackets serije koja je već dostupna na SkyShowtime platformi, ima redak rezultat od 100% na Rotten Tomatoes-u i dobila je sedam nominacija za Emi nagradu.

Već 28. oktobra, obožavaoci ove najbolje ocenjene triler dramske serije moći će da prate dalju sudbinu njenih likova prikazanu u drugoj sezoni. Yellowjackets će biti dostupan za strimovanje na SkyShowtime platformi u Srbiji sa novim epizodama izdaje nedeljno.

Seriju Yellowjacketssu kreirali Ešli Lajl i Bart Nikerson (Narcos). U seriji igraju Melani Linski, nominovana za Emmy® nagradu i dobitnica Critics Choice Award (Castle Rock), Džulijet Luis, nominovana za nagrade Oscar® i Emmy® (Camping), Kristina Riči, nominovana za Emmy® nagradu (Z: The Beginning of Everything) i Tauni Sajpres (Unforgettable).

Yellowjackets, epska, psihološka horor priča o preživljavanju i drama o odrastanju, jeste saga o timu izuzetno talentovanih srednjoškolki koje igraju fudbal i spletom (ne)srećnih okolnosti preživljavaju avionsku nesreću u zabačenoj divljini na severu zemlje. Serija prati transformaciju složenog, ali uspešnog tima koji postaje divlji, nasilni klan. Istovremeno, u centru pažnje su devojke koje pokušavaju da ponovo izgrade svoje živote nakon skoro 25 godina, ali koje ubrzo shvataju da prošlost nije zaboravljena i da je priča započeta u divljini daleko od završene.

banner

Međunarodni distributer serije Yellowjackets je Paramount Global Content Distribution.

SkyShowtime platforma je direktno dostupna korisnicima preko SkyShowtime aplikacije na Apple iOS, tvOS, Android uređajima, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung i putem veb sajta: www.skyshowtime.rs. Mesečna cena za SkyShowtime platformu je 5,99€.

Pogledajte trejler:

Izvor fotografija i vizuala: SkyShowtime platforma

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti