Početna » Energetski efikasna i pametna veš mašina: Inovativno rešenje za uštedu vremena, energije i deterdženta

Energetski efikasna i pametna veš mašina: Inovativno rešenje za uštedu vremena, energije i deterdženta

od strane bukovac

Uvođenjem sve većeg broja inovacija u segmentu mašina za pranje veša, raste i zahtev korisnika za uređajima koji štede vreme, energiju i novac. Održivost je istaknuta kao jedan od ključnih faktora prilikom donošenja odluke o kupovini, što dovodi do povećane tražnje za rešenjima koja minimalizuju ekološki otisak. U skladu sa tim trendom, najnovije mašine za pranje veša na tržištu dolaze sa inovativnim karakteristikama koje prilagođavaju potrošnju vode, energije i deterdženta prema potrebi. Auto Dosing Sistem kompanije Gorenje predstavlja revolucionarno rešenje koje olakšava pranje veša, čini ga ekološki održivijim i energetski efikasnijim. Kroz smanjenje potrošnje deterdženta, Gorenje postavlja nove standarde u industriji veš mašina, donoseći pozitivan uticaj na okolinu i živote svojih korisnika.

Efikasnija upotreba deterdženta

Inovativni sistem za automatsko doziranje omogućava korisnicima uštedu u potrošnji deterdženta tokom 20 ciklusa pranja. Dovoljno je samo precizno sipati određenu količinu u posudu. Ova tehnologija je od velikog značaja jer prekomerna količina deterdženta ne poboljšava rezultate pranja, već izaziva nepotrebnu penu i negativno utiče na okolinu. Deo za automatsko doziranje je kapaciteta za približno 1L deterdženta i 0.5L omekšivača. U skladu sa preferencijama, korisnici mogu koristiti ručni odeljak, koji je prikladan za praškasti ili tečni deterdžent. Na osnovu odabranog programa, mašina za pranje veša će automatski dozirati tačnu količinu deterdženta, štedeći vaše vreme i energiju. Štaviše, ova tehnologija je energetski efikasnija i ekološki prihvatljivija. Kada potrošite proizvode, lako možete ukloniti posudu i očistiti je u mašini za pranje sudova ili ručno.

Gorenje veš mašine se ističu inovativnim Extra Hygiene programom pranja na paru, koji je sertifikovan od strane Interteka. Ovaj program efikasno uklanja čak do 99,9 odsto bakterija i gljivica iz vašeg rublja, koristeći snagu pare i visoke temperature pranja. Rezultat? Vaša odeća je besprekorno čista, bez mikrobnih naslaga i neprijatnih mirisa.

banner

Ako ste skloni izbegavanju omekšivača, Gorenje mašina je savršen izbor za vas. Zahvaljujući dodatnom tretmanu parom na kraju programa, značajno će se smanjiti gužvanje, neželjeni mirisi i bakterijska prisustva. Osim toga, ova veš mašina je opremljena tišim, ali izuzetno efikasnim motorom koji je dizajniran kako bi produžio radni vek vaše mašine, štedeći energiju u svakom ciklusu pranja.

Bez problema otvorite veš mašinu iako je započela pranje

U svakom domaćinstvu se barem jednom desilo da se pokrenuo ciklus pranja, a da nešto važno nije stavljeno u mašinu. Zahvaljujući funkciji StopAndGo, ovo više nije problem – sada možete jednostavno pauzirati početnu fazu pranja, dodati ili ukloniti garderobu i nastaviti ciklus.

Sa AquaStop sigurnosnom funkcijom, možete biti sigurni da vaša veš mašina može nesmetano da radi i noću ili dok ste odsutni. U slučaju curenja, AquaStop automatski prekida dovod vode, čime se osigurava zaštita vašeg doma od moguće poplave.

Elegantno postavljeno LED osvetljenje unutar bubnja omogućava lakše punjenje i pražnjenje mašine, donoseći praktičnost u svakodnevnu upotrebu.

Pomoću Connect Life aplikacije, vaš život će biti olakšan. Sada možete jednostavno proveriti i kontrolisati veš mašinu putem mobilne aplikacije. Funkcije daljinskog upravljanja i primanja obaveštenja će vam omogućiti brzo i efikasno upravljanje vašom veš mašinom, bilo da ste kod kuće ili na udaljenom mestu.

Posetite Gorenje sajt ili najbližu Gorenje/Hisense Studio prodavnicu i uverite se zbog čega će Gorenje mašina za veš biti vaš idealan izbor, štedeći vam vreme, novac i energiju.

Foto: Gorenje

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti