Početna » Da li znate šta su Side by Side frižideri? Evo zašto ćete ih obožavati

Da li znate šta su Side by Side frižideri? Evo zašto ćete ih obožavati

od strane bukovac

Koliko puta vam se desilo da zaboravite na pripremljeno jelo zbog loše preglednosti vašeg tradicionalnog frižidera i nedostatka prostora u njemu? Upravo kako bi ovaj problem postao prošlost za sve nas, kreirani su takozvani Side by Side savremeni frižideri sa dva zasebna odeljka, svaki sa svojim vratima za hlađenje hrane i pića. Predstavljamo vam karakteristike ovog kuhinjskog uređaja u koje ćete se zaljubiti.

Za svakoga ko želi pouzdano i efikasno da sačuva svežinu svojih namirnica i hrane, Side by Side frižideri su odličan izbor. Kombinacijom modernog dizajna sa snažnom tehnologijom i prostranom unutrašnjošću, ovi aparati nude jednostavan pristup i dobru organizaciju prostora za smeštanje svih vaših namirnica. Zbog svoje velike zapremine oni će vam smanjiti odlaske u nabavku i pomoći da smanjite bacanje hrane. Svoje namirnice možete jednostavno organizovati na staklenim policama, u velikim fiokama i na vratima.

Dodatna prednost ovih frižidera jeste jasno čitljiv LED ekran postavljen na spoljašnjosti vrata što omogućava upravljanje i podešavanje temperature. Pored toga, na ovaj način, jednostavnim dodirom, može se odabrati opcija kao što je FastFreeze i HolidayMode. U slučaju iznenadnog povećanja temperature u frižideru, integrisani alarm će vas momentalno upozoriti.

O delu za zamrzavanje takođe ne morate da razmišljate jer upravo ovi frižideri sprečavaju nakupljanje leda i inja. Zahvaljujući tome, nećete morati da se bavite odleđivanjem zamrzivača dok će istovremeno njegov prostor biti efikasnije iskorišćen, paketi zamrznute hrane se neće lepeti jedan za drugi, pa će unutrašnjost biti čista.

banner

U slučaju da ste osetljivi na šumove kućnih uređaja, treba da znate da su Side by Side frižideri tiši. U poređenju sa konvencionalnim kompresorom, troše znatno manje energije, dugotrajniji su i brže se adaptiraju na promenu temperature. Tako na primer, kada se otvaraju vrata, smanjuje se fluktacija temperature zbog čega su uslovi čuvanja namirnica mnogo bolji.

Za ljubitelje hladnih pića, ovi savremeni frižideri su pravi izbor jer nude ledomate zbog kojih ćete uvek imati dovoljno leda pri ruci. Sve što je potrebno da uradite, jeste da okrenete ručku i uživate u rashlađenom napitku. Takođe, kako poseduju i praktične držače, vaše boce i limenke će biti lako dostupne i neće zauzimati prostor namenjen za druge namirnice.  

Upravo brend Gorenje nudi Side by Side frižidere sa svim navedenim karakteristikama i funkcijama koje ćete obožavati. Posebno ćete voleti funkciju MultiFlow 360°. Reč je o sistemu ventilacije koja ravnomerno raspoređuje vazduh u frižideru, što omogućuje optimalno kruženje vazduha i najbolje uslove za čuvanje namirnica.

Pored brige o funkcionalnosti, Gorenje posvećuje mnogo pažnje dizajnu ovih uređaja koji se savršeno uklapaju u elegantan stil vaše kuhinje. Kako su istovremeno estetski dopadljivi i visoko funkcionalni, uređaji ovog brenda su pravi izbor za sve koji život žele da učine jednostavnijim, lepšim i boljim. Više informacija o sjajnim proizvodima možete potražiti na rs.gorenje.com.

Foto: Gorenje

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti