Početna » Inovativna mašina za sušenje veša koja osvežava garderobu za samo 15 minuta

Inovativna mašina za sušenje veša koja osvežava garderobu za samo 15 minuta

od strane bukovac

Mašine za sušenje veša predstavljaju praktične uređaje koji ne samo da štede vreme, već značajno olakšavaju proces pranja i održavanja odeće. Ovi uređaji omogućavaju brzo sušenje, dok istovremeno poboljšavaju teksturu materijala, čineći je nežnijom na dodir. Uz sve veću svest o ekološkim pitanjima, potrošači traže uređaje koji ne samo da pružaju visokokvalitetne performanse, već su i pažljivi prema životnoj sredini. Gorenje mašine za sušenje veša su prošle kroz značajne inovacije, a najnoviji dizajni donose veću energetsku efikasnost i odgovornost prema okolini, uz istovremenu uštedu vremena i novca.

Minimalno gužvanje, a maksimalna svežina

Inovativni sistem Gorenje mašina za sušenje veša koji koristi vazduh obogaćen negativnim jonima je efikasno rešenje za sva domaćinstva koja se suočavaju s izgužvanom odećom nakon procesa sušenja. Ova funkcija je od velikog značaja jer se time skraćuje vreme potrebno za peglanje. Delikatnim sušenjem odeće, ovaj sistem značajno smanjuje pojavu nabora. Dodatno, jonizator efikasno eliminiše alergene, tragove dima, polen i elektrostatičko naelektrisanje, koje je često prisutno tokom procesa sušenja. Rezultat? Zbog jedistvenog talastog oblika bubnja, vaša odeća će uvek mirisati sveže, a potreba za peglanjem biće značajno smanjena.

Brzo osvežite garderobu

banner

Da li vam se ponekad žuri da brzo osvežite miris i svežinu vaše odeće? Uz specijalni program pomoću jona Ion Refresh, vaša odeća će biti spremna za nošenje za kratko vreme, čineći je svežom i pripremljenom kao da ste je upravo oprali. Pored toga, petnaestominutni tretman parom je odličan izbor kada želite brz i efikasan način da se rešite nabora i osvežite miris vaše odeće, bez potrebe za detaljnim peglanjem. Dodatni Steam Dry tretman osigurava da vaša odeća bude potpuno oslobođena alergena i bakterija. Sa programom za čaršafe i posteljinu brzo ćete osušiti vaše rublje. Čak će i najveći komadi posteljine biti mekani, ravnomerno osušeni i sa manje nabora zahvaljujući patentiranom dvosmernom sistemu dovoda toplog vazduha. A zahvaljujući programu za pamuk, pamučni veš će biti idealno pripremljen za odlaganje u ormar.

Manja vlaga u Wave Active mašini

U svakom ciklusu sušenja u Wave Active mašini, efikasno se kondenzuje čak 90 odsto vlage iz odeće, osiguravajući da je ona potpuno suva, a vaš dom neće imati problema uzrokovanih viškom vlage. To znači da mašine za sušenje veša u A klasi kondenzacije na godišnjem nivou proizvode 55 litara vode manje u poređenju sa mašinama u B klasi kondenzacije.

Energetska efikasnost – imperativ u proizvodnji

Gorenje, evropski proizvođač kućnih aparata, već dugi niz godina unapređuje tehnologiju toplotnih pumpi u proizvodnji mašina za sušenje veša. Ova tehnologija sada čini više od 80 odsto ponude. U narednim godinama očekuje se dalji porast primene ove energetski efikasne tehnologije. Kompanija je preduzela ambiciozne korake u razvoju mašina za sušenje veša koje koriste prirodno rashladno sredstvo R290 (propan). Ovo rešenje rešava ekološke izazove vezane za proizvodnju sistema toplotnih pumpi. U razvoju ovih inovacija, Gorenje je sarađivalo sa međunarodnim stručnjacima, Univerzitetom u Ljubljani i razvojnim Hisense timom iz Kine. Osim visoko optimizovanog proizvoda, smanjenje potrebe za manuelnim radom tokom montaže je takođe jedan od ostvarenih napredaka. Pored toga, razvijen je potpuno nov sistem filtera za ove mašine, što će dodatno unaprediti korisničko iskustvo.

Ako želite da poboljšate svoj dom uz uređaje koji kombinuju vrhunske performanse i odgovorni su prema okolini, Gorenje mašine za sušenje veša su pravi izbor. Obezbedite udobnost, kvalitet i uštedu uz Gorenje. Za više informacija o mašinama za sušenje veša brenda Gorenje, kao i ponudi, posetite Gorenje Srbija sajt.

Foto: Gorenje

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti