Početna » JYSK kampanjom ‘Čaroliju praznika pokreću tvoje ruke’ podstiče na zeleno razmišljanje

JYSK kampanjom ‘Čaroliju praznika pokreću tvoje ruke’ podstiče na zeleno razmišljanje

od strane bukovac

Malo mašte i komadić prirode – u samo nekoliko koraka napravite jedinstvenu prazničnu dekoraciju

Najbolje ideje za božićno uređenje doma neretko dođu spontano, a sama priroda nam može biti neiscrpan izvor inspiracije. Kako bi svoje kupce podstakla na održivost i zeleni način razmišljanja i tokom praznika, kompanija JYSK je i ove godine na društvenim mrežama pokrenula kampanju „Čaroliju praznika pokreću tvoje ruke“. Uz inspiraciju prirodom, jedna od najvažnijih poruka kampanje  je da su najlepše uspomene one u koje uložimo svoje vreme i trud.

Foto: Matea Halilović

I ove godine spremni za praznično slavlje

Kampanji su se pridružili i brojni influenseri poput Jelene Čaluković, Tanje Sovulj i Marine Malinović, koje su kombinovanjem prirodnih dekoracija i materijala osmislile i kreirale sopstveni održivi praznični ukras za vrata ili zid, a nakon toga su svoje kreacije podelile sa pratiocima na društvenim mrežama uz #JYSKCarolijaPraznika.

banner

Kupovina ukrasa nije uvek najbolje rešenje, jer uz ove DIY ideje, vaše dekoracije će sigurno biti autentične, a pored toga, uz izradu sopstvenih ukrasa imate priliku da se kreativno izrazite, ali i provedete kvalitetno vreme sa ukućanima.

Poznata regionalna influenserka Matea Halilović otkrila je na koji način možete da napravite svoju prazničnu dekoraciju za zid ili vrata u samo četiri koraka, a sve što vam je potrebno jeste dobra ideja, malo mašte i komadić prirode.

„Uživam u kreativnom stvaranju i uvek mi je draže da svoj dom upotpunim DIY dekoracijama koje sam sama osmislila uz malo truda i mašte. Proizvode koje napravim često poklanjam prijateljima i porodici i smatram da je to uvek kreativnije i zanimljivije od kupovine gotovog poklona“, podelila je Matea Halilović i dodala da za nju prvi korak do ideje predstavlja potraga za inspiracijom u samoj prirodi.

Foto: Matea Halilović

Postupak za izradu dekoracije za zid ili vrata:

1. Zelenilo povezati kanapom ili žicom u buket koji odgovara veličini korpe

2. Formirati ukrasnu traku ili mašnu za ukrašavanje korpe i fiksirati je

3. Buket umetnuti u korpu i ukrasiti detaljima iz obližnjeg parka ili šume, poput žireva, kestena, šipka, šišarki

4. Dodati ukrase poput patuljaka, kuglica ili drugih dekoracija

Foto: Matea Halilović

Ukoliko vam se sviđa ova održiva ideja, pozivamo vas da svoju inspiraciju pod sloganom “Čaroliju praznika pokreću tvoje ruke” podelite na Instagramu, uz #JYSKCarolijaPraznika 

Božićne čarolije uz JYSK

JYSK svake godine nudi bogat i raznolik božićni asortiman, idealan za kreiranje praznične čarolije. Bez obzira da li volite jednostavne ili blještave ukrase, odgovornim izborom i razmišljanjem o ukrasima tokom ovogodišnjih praznika možemo doprineti ekološkoj održivosti, dok istovremeno enterijer doma ispunjavamo toplinom i prirodnim tonovima.

Foto: Matea Halilović

JYSKova vizija budućnosti uključuje izradu proizvoda od obnovljivih ili recikliranih materijala proizvedenih na ekološki prihvatljiv način.

Foto: Jelena Čaluković

Za dodatno uređenje doma inspiraciju potražite na JYSK.rs, kao i na Instagram i Facebook profilu.

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti