Početna » Kompanija JYSK nagradila zaposlene u Srbiji – Isplaćeno više od 32 miliona dinara bonusa

Kompanija JYSK nagradila zaposlene u Srbiji – Isplaćeno više od 32 miliona dinara bonusa

od strane bukovac

Po prvi put osvojen SUPER SUPER Bonus – dve dodatne plate po zaposlenom otišle u Vranje

JYSK, skandinavski lanac prodavnica za nameštaj i uređenje doma, ponovo je potvrdio da je jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji, nagrađujući svoje zaposlene značajnim bonusima. Kompanija je tokom prošle finansijske godine ukupno isplatila više od 32 miliona dinara u bonusima, a po prvi put osvojena je i nagrada Super Super Bonus na nivou regiona koju je osvojila prodavnica iz Vranja. Ovom nagradom svaki zaposleni pored isplaćenog bonusa nagrađen je sa još dve dodatne plate. Pored toga, ne čudi vest i da se JYSK ponovno našao na prestižnoj Forbes listi najboljih poslodavaca.

Najuspešnije prodavnice JYSK Srbija nagrađene su velikim bonusima, dok su pojedinačni bonusi za zaposlene u prodavnici sa najboljim rezultatima dostigli iznos od čak 430.000 dinara. Pored toga, JYSKova prodavnica u Vranju može se pohvaliti da je postala prvi dobitnik Super Super Bonusa, takmičenja na nivou regije koju čine Srbija, BiH, Hrvatska i Slovenija. Ova prestižna nagrada rezultat je izvanrednih performansi prodavnice i njenih zaposlenih u ključnim kategorijama: Indeks prometa, Indeks broja prodatih komada po kupcu i Indeks prodaje po kupcu. Ovo je prvi put da su postignuti rezultati kao uslov za osvajanje Super Super Bonusa koji na nivou cele regije može da osvoji samo jedna prodavnica, a to je upravo prodavnica iz Vranja. Svim zaposlenima iz te prodavnice isplaćene su dve dodatne plate, uz bonuse od gotovo 400.000 dinara po svakom zaposlenom.

Pored ovog izuzetnog uspeha, JYSK se i ove godine našao na prestižnoj Forbes listi poslodavaca. Ovo priznanje svakako potvrđuje posvećenost kompanije stvaranju podsticajnog radnog okruženja za svoje zaposlene.

banner

Milan Stevanović, Retail manager JYSK Srbija, istakao je važnost motivacije zaposlenih i podsticaja za dalji razvoj.

„Našim zaposlenima, pored brojnih edukacija i programa za usavršavanje, nastojimo da obezbedimo prijatno radno okruženje i motivišemo ih u svakom smislu, pa i finansijskom. U svakoj od naših prodavnica, zaposlenima se pruža mogućnost da ostvare bonuse u skladu sa povećanjem prometa u odnosu na prethodnu godinu i ono šta je važno za visinu bonusa je da nema limita. Kako se bonus na promet deli na osnovu zajedničkih napora, nezavisno od radne pozicije u prodavnici, podstiče se izvanredni timski duh, a sve ovo zajedno doprinosi pružanju najkvalitetnije usluge našim kupcima. Posebno smo ponosni na našu prodavnicu u Vranju koja je osvojila Super Super Bonus na nivou regiona. To je zaista izuzetan uspeh koji potvrđuje sjajne performanse i posvećenost svakog zaposlenog u ovoj prodavnici. Njihov rad u ključnim kategorijama nije samo doprineo velikom uspehu, već je postao inspiracija za ceo naš sistem“, istakao je Stevanović.

Tri najuspešnije prodavnice

Tokom finansijske godine 2022/2023, najuspešnija prodavnica sa najvećim isplaćenim bonusom bila je JYSK radnja na Vračaru u Beogradu, sa bonusom od čak 4.125.177 dinara. U ovoj prodavnici, svakom zaposlenom je isplaćen bonus u iznosu od preko 430 hiljada dinara. Uz nju, najuspešnije su bile JYSK prodavnice u Maxton centru u Novom Sadu, kao i već spomenuta prodavnica u Vranju.

Pored godišnjih bonusa, JYSK redovno nagrađuje svoje zaposlene organizacijom druženja, davanjem dodatnih budžeta za ručkove i kafe, čime dodatno podstiče timski duh i izvrsnost.

Prva JYSK radnja otvorena je u Danskoj 1979. godine, a danas ova kompanija posluje u 48 zemalja sa više od 3.300 prodavnica i webshopova. U Srbiji je kompanija JYSK nedavno otvorila svoju 45. prodavnicu i zapošljava gotovo 400 zaposlenika.

Autor fotografija: Morten

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti