Početna » Novi film iz franšize ‘Igre gladi’ na Teens night događaju u Cineplexx Niš bioskopu

Novi film iz franšize ‘Igre gladi’ na Teens night događaju u Cineplexx Niš bioskopu

od strane bukovac

U sredu, 15. novembra, od 20 časova na Teens night događaju u Cineplexx Niš bioskopu očekuje vas akciona avantura „Igre gladi: Balada o ptici pevačici i zmiji“. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Za sve posetioce smo obezbedili Pepsi Max piće dobrodošlice, dok najsrećnije očekuju ekskluzivni pokloni iz filma, kao i knjige Vulkan izdavaštva.

Uzbudljivo putovanje kroz svet „Igara gladi“, zasnovano na svetskom bestseleru spisateljice Suzan Kolins, pruža nam priliku da bolje razumemo Koriolanusa Snoua pre nego što je postao negativac.

Ovo su desete Igre gladi, smeštene 64 godine pre prvog filma. Lusi Grej Baird predstavlja siromašni Okrug 12, a 18-godišnji Koriolanus Snou je njen mentor. Izgledi su protiv njega, Lusi ne predviđaju pobedu, ali nakon što prkosnom pesmom tokom ceremonije žetve uspe da zaokupi pažnju celog Panema, Snou pomisli da bi možda mogao okrenuti šanse u njihovu korist. Ujedinjujući svoju teatralnost i novootkrivenu političku mudrost, Snou i Lusi trkaju se sa vremenom kako bi preživeli i otkrili ko je ptica pevačica, a ko zmija.

banner

Ne propustite nastavak svetski popularnog naučnofantastičnog filmskog serijala na Teens night događaju i pratite Koriolanusa i Lusi u njihovoj borbi za preživljavanje.

Vidimo se u sredu, 15. novembra od 20 časova u Cineplexx Niš bioskopu!

Trejler filma: 

Ulaznice su uveliko u prodaji na blagajnama Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Foto i trejler filma: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti