Početna » Izdvajamo serije i filmove koje možete gledati na SkyShowtime platformi tokom praznika

Izdvajamo serije i filmove koje možete gledati na SkyShowtime platformi tokom praznika

od strane bukovac

Lawmen: Bass Reeves

Lawmen: Bass Reeves će oživeti legendarnog predstavnika zakona i odmetnike Divljeg zapada. Rivs, poznat kao najveći heroj Divljeg zapada u američkoj istoriji, radio je u eri posle rekonstrukcije kao federalni mirovni službenik na indijanskoj teritoriji. Uhvatio je preko 3000 najopasnijih kriminalaca, a da nikada nije bio ranjen. Lawmen: Bass Reeves je serija u okviru antologije koja će pratiti druge legendarne predstavnike zakona i odmetnike koji su ostavili traga u istoriji.

Prve dve epizode biće dostupne od 18. decembra, a sve ostale nove epizode izlaziće jednom nedeljno.

Smothered

banner

Semi je nezavisna mlada žena kojoj je aplikacija za upoznavanje preko glave, a Tom je čovek toplog srca, koga život nije štedeo. Njih dvoje se upoznaju i varnice odmah počnu da lete dok pijani pevaju karaoke. Nakon što su se dogovorili da imaju aferu bez ikakvih obaveza, njihov odnos se komplikuje zbog sve intenzivnijih osećanja između njih. Semi uskoro otkriva da u Tomovom životu postoji još jedna žena… njegova šestogodišnja ćerka. Serija Smothered nije tipična romantično-komična priča o sukobu dva sveta. U njoj romansa cveta, ali se ipak osećaju pritisci zabavljanja u modernom vremenu.

Sve epizode dostupne su od 18. decembra.

Dreamland

Dreamland je porodična drama o tajnama, lažima, ljubavima i različitim željama koje dele četiri sestre. Smeštena u britanskom primorskom gradu Margejt, ovo je crnohumorno istraživanje ženskih odnosa među različitim generacijama. Najstarija sestra Triš trudna je po treći put, a njene dve sestre, Kler i Lejla, priskaču joj u pomoć, zajedno sa majkom i bakom. Ali kada se njihova još jedna sestra Mel neočekivano ponovo pojavi u njihovim životima, njen povratak preti da destabilizuje celu porodicu.

Nove epizode ekskluzivno dostupne na SkyShowtime platformi svake nedelje.

Frasier

Sa Kelsijem Gramerom u glavnoj ulozi i kao izvršnim producentom, nova serija prati Frejžera Krejna u sledećem poglavlju života kad se vraća u Boston u Masačusetsu. Tu ga čekaju novi izazovi, nove veze i par starih snova koje konačno treba da ostvari. Frejžer je ponovo tu!

Nove epizode ekskluzivno dostupne na SkyShowtime platformi svake nedelje.

Fellow Travelers

Kreirana od strane Rona Nisvanera, nominovanog za nagradu Oskar, zasnovana na romanu Tomasa Malona, serija Fellow Travellers je epska ljubavna priča i politički triler, koja beleži promenljivu romansu dva veoma različita muškarca.

Nove epizode ekskluzivno dostupne na SkyShowtime platformi svake nedelje.

Special Ops: Lioness

Od Tejlora Šeridana, nominovanog za nagradu Oskar, serija Special Ops: Lioness se zasniva na stvarnom programu i prati Kruz Manuelos, malo grubu ali pasioniranu mladu pripadnicu marinaca koja je regrutovana da se priključi timu Lavica kako bi pomogla da se iznutra sruši jedna teroristička organizacija. Zoi Saldana igra Džo, šeficu stanice za program Lavica čiji je zadatak da obuči, kontroliše i predvodi svoje operativke na tajnom zadatku.

Nove epizode ekskluzivno dostupne na SkyShowtime platformi svake nedelje.

Filmovi

Yellowjackets

Epska, psihološka horor priča o preživljavanju i drama o odrastanju, Yellowjackets je saga o timu izuzetno talentovanih srednjoškolki koje igraju fudbal i spletom (ne)srećnih okolnosti preživljavaju avionsku nesreću u zabačenoj divljini na severu zemlje. Serija prati raspadanje složenog, ali uspešnog tima u okrutne klanove. Istovremeno pratimo kako ove žene pokušavaju da ponovo izgrade svoje živote skoro 25 godina kasnije, ali ubrzo shvataju da prošlost nikad zapravo nije prošla i da je priča započeta u divljini daleko od završene.

Nove epizode ekskluzivno dostupne na SkyShowtime platformi svake nedelje.

Book Club: The Next Chapter

Legende glumišta Dajan Kiton, Džejn Fonda, Kendis Bergen i Meri Stinberdžen ponovo se udružuju u filmu Book Club: The Next Chapter. Dugo očekivani nastavak prati najbolje prijateljice koje kreću u Italiju na putovanje života i tamo premeštaju svoj književni klub.

Ekskluzivno dostupno na SkyShowtime platformi od 11 . Decembra.

Transformers: Rise of the Beasts

Transformers: Rise of the Beasts vodi publiku u avanturu po celom svetu 90-ih godina sa Autobotima i uvodi potpuno novu grupu Transformersa – Maksimalse – koji im se pridružuju kao saveznici.

Ekskluzivno dostupno na SkyShowtime platformi od 15. Decembra.

Omiljeno za praznike

Bad Santa

Bad Santa, u kome glavne uloge igraju Bili Bob Tornton, Toni Koks i Loren Grejam, prati kriminalce Vilija i Markusa, koji prerušeni u Deda Mraza i njegovog pomoćnika putuju po zemlji do velikih tržnih centara. Problem je u tome što Vili ne podnosi decu i jedva uspeva da ne dobije otkaz sa tog posla. Sve ide po planu dok ne sretnu introvertnog osmogodišnjaka koji misli da je Vili stvarno Deda Mraz. Dečak uspeva da probudi saosećanje u Viliju, koji u tom procesu počinje da razvija nešto nalik na božićno raspoloženje.

Sada dostupno za strimovanje na SkyShowtime platformi.

Dr. Seuss’ How The Grinch Stole Christmas

On je nevaljao, on je zelen i nimalo ne voli Božić. Džim Keri igra glavnu ulogu u ovoj igranoj adaptaciji klasične dečje priče koju je napisao dr Sus. Visoko na planini Krampet, Grinč posmatra stanovnike Huvila, koji se veselo pripremaju za proslavu Božića. Shvata da mu je dosta tog veselja i odlučuje da ukrade Božić od Huvila! Fascinantan film pun scenografije nominovane za nagradu Oskar, uz šminku koja je tu nagradu osvojila i savršeno predstavila jedinstveni izgled sveta dr Susa. Pravi praznični klasik!

Fast X

Franšiza Fast and Furious, koja je oborila sve rekorde prelazi na viši nivo sa najnovijim filmom u ovom rekordnom nizu. Film je režirao Luj Leterijer, reditelj poznat po blokbasterima. Radnja ovog najnovijeg akcionog filma odvija se po celom svetu.

Filmski maraton

The Holiday

Kameron Dijaz i Kejt Vinslet, dobitnica nagrade Oskar, igraju dve žene koje su imale lošeg iskustva sa muškarcima neposredno pre praznika. Očajnički tražeći promenu ambijenta, one zamenjuju kuće i putuju u suprotnim smerovima (Dijaz u London, a Vinslet u Los Anđeles). Obe se zatiču u nepoznatom gradu, ali nijedna ne ostaje dugo bez prijatelja u novoj sredini.

White Christmas

White Christmas predstavlja romantičnu i humorističnu priču o Bobu Volasu i Filu Dejvisu, dva drugara iz vojske koji postaju vrhunski izvođači komičnih mjuzikla nakon rata i sada su glavne zvezde Brodveja.

Franšiza Mission: Impossible

Tom Kruz igra Itana Hanta, tajnog agenta koji je lažno optužen za ubistvo svog špijunskog tima. Hant beži od ubica koje je angažovala vlada, prodire u do tada neprobojnu arhivu CIA-e, drži se vrhovima prstiju za krov superbrzog voza i generalno, uvek uspeva da za korak izmakne svojim progoniteljima i da za korak bude bliži otkrivanju šokantne isitine.

Foto: SkyShowtime platforma (ustupljene fotografije)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti