Početna » Neobični saveznik svake slavske trpeze

Neobični saveznik svake slavske trpeze

od strane bukovac

Unapredite svečarsku idilu uz ConvertActive tehnologiju Gorenje frižidera i iskoristite specijalne popuste tokom celog novembra.

Danima pre slave, posebna atmosfera vlada u kući većine nas, a posebno tamo gde najveća magija proslave nastaje – u kuhinji!

Domaćinstvo se sprema, jelovnik se pažljivo planira, a svi članovi porodice daju svoj doprinos. Posebna pažnja posvećuje se pripremi žita i slavskog kolača, koji se nose u crkvu da se osveštaju. U ovako značajnim pripremama, odlaganje svih jela je ključno, kako bi hrana ostala sveža za goste. Convert Active frižider kompanije Gorenje je sjajan izbor kada je u pitanju pouzdano odlaganje hrane, bilo to u malim ili u velikim količinama.

Ovaj Side by Side frižider sa ConvertActive tehnologijom omogućava brzu promenu dela zamrzivača u rashladni prostor ili prostranu ZeroZone regiju, što je važno za čuvanje hrane i pića za svečane trpeze. Pomenuta područja idealna su za odlaganje hrane koja će se upotrebiti neposredno nakon toga tj. za trenutke da budu idealno spremne za goste. Osim toga, CrispZone odeljak ovog frižidera čuva svežinu i produžava kvalitet namirnica koje su termički neobrađene, poput salata i drugih sličnih dodataka glavnim jelima. Niža temperatura čuva hranljive sastojke i tako osigurava visok kvalitet hrane.

banner

U pripremama za slavu, ovaj frizider će biti vaš partner, obezbeđujući dovoljno prostora za čuvanje hrane i za obilne trpeze, a vaše je samo da isplanirate redosled posluživanja.

I još jedna veoma važna stvar – Gorenje frižideri koriste jedan od najboljih sistema hlađenja na tržištu, što sprečava nagomilavanje leda i inja, zahteva nisku potrošnju energije i održava idealnu mikroklimu u zamrzivaču. Cirkulacija jonizovanog vazduha sprečava isušivanje hrane, čuvajući njene hranljive vrednosti. Rezultat – optimalno korišćenje skladišnog prostora i oproštaj od dosadnog odmrzavanja. Pored toga, ali ne manje važno, InverterCompressor čini aparate tišim, trajnijim i energetski efikasnijim, obezbeđujući stabilnu temperaturu za dugu svežinu hrane istovremeno štedeći struju.

Tokom Black November akcije, možete da ostvarite značajne popuste na ovaj izvanredan frižider, čija je garancija čak pet godina, i druge proizvode, čime ćete unaprediti svoju slavsku idilu i svoj dom. Zanimljivo je da Crni Petak u Gorenje kompaniji ne traje samo jedan dan ili tokom vikenda, nego imate ceo mesec da razmotrite kupovinu ovog ili nekih drugih Gorenje uređaja u Hisense / Gorenje Studiju, kod prodajnih partnera ili na Gorenje Srbija sajtu.

Spremite se za slave ispunjene radošću, omiljenom hranom, lepim trenucima i nezaboravnim popustima tokom Black November akcije, a neka Gorenje frižider postane deo vaše svečane tradicije. Znamo da o tome niste razmišljali, ali ovakav frižider zaista postaje neobičan saveznik vaše slave…

Foto: Gorenje

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti