Početna » Repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 23. do 29. novembra

Repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 23. do 29. novembra

od strane bukovac

Portal Media Press Srbija predstavlja četiri nova filmska naslova, jedan filmski maraton i jedan događaj sa repertoara Cineplexx Niš bioskopa za period od 23. do 29. novembra 2023. godine

  1. „Napoleon“ od 23. novembra, 2023.

Nasuprot zadivljujućoj pozadini filmskog stvaralaštva velikih razmera koje je stvorio legendarni reditelj Ridli Skot, film prikazuje Bonapartin nemilosrdni put do moći kroz prizmu njegovog zavisničkog, promenljivog odnosa sa svojom jedinom istinskom ljubavlju, Džozefinom, pokazujući svoje vizionarske vojne i političke taktike protiv nekih od najdinamičnijih bitaka ikada snimljenih.

Trejler filma: Napoleon | Cineplexx RS

  1. „Želja“ – od 23. novembra, 2023.

U trenutku kada se Aša okrene ka zvezdama kako bi zamislila želju ispred nje se pojavljuje nebeska sila, mala lopta bezgranične energije. Zajedno, one se suočavaju sa najstrašnijim neprijateljem. Kako bi spasili zajednicu dokazuju da volja jednog hrabrog ljudskog bića i magije zvezde mogu činiti čudesne stvari.

banner

Trejler filma: Želja | Cineplexx RS

  1. „Mesto zločina“ – od 23. novembra, 2023.

Mesto zločina je crna komedija i kriminalistički triler o plaćenom ubici, njegovom šefu Gordonu (Džekson) i posrnuloj vlasnici umetničke galerije Patriši Kapula (Turman). Gordon je, naime, član organizacije koja “pere” novac prodajom krivotvorenih umetnina. No, nije se ni slutilo da će autor umetničkih dela (čiji je autor zapravo ubica Redži Pit, koga glumi Manganeljo), uskoro doživeti ogroman uspeh, a njegove krivotvorine, postati glavna tema u gradu.

Trejler filma: Mesto zločina | Cineplexx RS

  1. „Pokidan“ – od 23. novembra, 2023.

Predrag Dragomirović je tridesetogodišnjak, poznat po svom talentu sviranja klavijature, trenutno živi kod roditelja, svira u grupi „Škorpioni“ sa svojim drugovima i u srećnoj je vezi sa Nadom. Bez jasne predstave o daljem toku svog života zapada za oko poznatoj rok zvezdi Ana Mariji koja je u potrazi za klavijaturistom. U trenutku kada misli da mu je život otvorio jedna vrata suočava se sa nizom problema koji ga odvode u dugove. Život mu se još jednom osmehnuo kada ga u lokalnom podrumu primećuje estradni menadžer Vanja i tada se Peđin život menja iz korena.

Trejler filma: Pokidan | Cineplexx RS

  • HARI POTER MARATON

OD 11. NOVEMBRA DO 3. DECEMBRA

Hogvorts ekspres je stigao u Cineplexx Niš bioskop, noseći sa sobom planetarno poznati Čarobnjački svet. Svakog vikenda od 11. novembra zavirite u život mladog čarobnjaka, Harija Potera i njegovih prijatelja Hermione Grejndžer i Rona Vizlija!

Niz od mnogo žanrova, uključujući fantaziju, dramu, odrastanje i britansku školsku priču (koja uključuje elemente misterije, trilera, avanture, horora i romantike), svet Harija Potera istražuje brojne teme i uključuje mnoga kulturna značenja i reference.

„Hari Poter i Red feniksa“ – 25.11.

„Hari Poter i Polukrvni princ“ – 26.11.

Ne propustite jedinstvenu priliku da se u udobnosti Cineplexx Niš bioskopa prepustite magiji Harija Potera!

  • „ŽELJA“ DONOSI SVOJE MAGIČNO CARSTVO NA PORODIČNI DAN

NEDELJA, 26. NOVEMBAR, OD 12 DO 17 ČASOVA

Zakaži porodično druženje u Cineplexx Niš bioskopu, u nedelju, 26. novembra od 12 do 17 časova jer te na Porodičnom danu očekuje najlepši animirani film sa elementima fantastike i mjuzikla – Želja!

U Cineplexx Niš bioskopu od 15 do 17 časova očekuju vas kreativne radionice i najslađi mafini sa motivima iz filma. Za sve mališane smo pripremili originalni poster filma!

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Fotografije, baneri i trejleri filmova: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti