Početna » Prodato više od 90% karata za koncert Ace Lukasa u Nišu!

Prodato više od 90% karata za koncert Ace Lukasa u Nišu!

od strane bukovac

Dugoočekivani koncert najveće muzičke zvezde na Balkanu, Ace Lukasa u Nišu, izazvao je veliko interesovanje publike. Za ovaj spektakularan događaj prodato je više od 90% karata, a trenutno je u prodaji i poslednji kontigent.

Preostale ulaznice se mogu kupiti putem sajta Ticket.rs i u Hijeroglif knjižarama.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da prisustvujete nesvakidašnjem događaju koji vas očekuje 2. decembra u niškoj hali Čair. Program počinje premijerom filma “Pokidan” u 19 časova, a odmah po završetku filma od 21 čas, zakazan je koncert koji ćete dugo pamtiti.

Organizatori koncerta su se potrudili da publici daju jedan potpuno novi koncept događaja koji nije viđen na našim prostorima, amalgam nezabeleženo dobrog multimedijalnog projekta, svetske produkcije i fantastičnog filmskog sadržaja.

banner

Film „Pokidan“ prvi deo trilogije pod nazivom „Kafana na Balkanu“ nastao je po motivima života muzičke zvezde Aleksandra Vuksanovića, poznatijeg kao Aca Lukas i demistifikuje sve detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog segmenta života.

Glavnog lika, Peđu Kovača tumači Mladen Sovilj, a u glavne uloge tumače: Branka Katić, Andrija Kuzmanović, Mima Karadžić, Jovo Maksić, Marija Pikić, Radoje Čupić i mnogi drugi.

Foto: Promo

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti