Početna » Anica Dobra i Cane gosti na velikom koncertu Električnog orgazma u Beogradu 15. decembra

Anica Dobra i Cane gosti na velikom koncertu Električnog orgazma u Beogradu 15. decembra

od strane bukovac

Antologijski rok bend „Električni orgazam” proslaviće 40 godina od objavljivanja svog trećeg albuma „Les chansones populaires” velikim prednovogodišnjim koncertom u MTS dvorani u Beogradu, 15. decembra od 20 sati.

„Les chansones populaires” je album sa obradama pesama poznatih svetskih bendova uz koje je „Orgazam” odrastao i koje su njima bile bitne. Ploča je objavljena davne 1983. godine za „Jugoton” i na njoj se nalazi 8 velikih pesama „Rolingstounsa, „Bitlsa”, „Bouvija”, „Dorsa”, „Velvet andergraunda”, „Ti-Reksa” i drugih, a u prepoznatljivom stilu „Električnog orgazma”.

Pored odabranih pesama sa albuma „Les chansones populaires”, „Električni orgazam” će na beogradskom koncertu, naravno, odsvirati i sve hitove uz koje su odrastale generacije poklonika rok muzike na ovim prostorima, kao što su „Igra rokenrol cela Jugoslavija”, „Zlatni papagaj”, „Bejbe ti nisi tu”, „Da si tako jaka”, „Nebo”, „Svečane bele košulje”, „Seks, droga, nasilje i strah”, „Ne postojim” i mnoge druge.

Ovaj ekskluzivni koncert svojim prisustvom uveličaće i sjajni gosti, a bliski prijatelji benda: Anica Dobra – jedna od omiljenih glumica u Srbiji i regionu i Zoran Kostić Cane – pevač i frontmen legendarnih „Partibrejkersa”.

banner

„Jako se radujemo što ćemo opet nastupiti sa Anicom u Beogradu. Prošlo je dosta godina od kad smo to zadnji put uradili, a i mi i publika jako volimo kad god se to desi. Pesma ‘Svečane bele košulje’ koju smo snimili za film ‘Crni bombarder’ je zaista postala velika pesma i uvek je super kad je peva Anica, jer je to tako i bilo na originalnoj verziji”, kaže pevač, gitarista i frontmen „Električnog orgazma” Srđan Gojković Gile i nastavlja:

„Cane je jedan od mojih najbližih prijatelja i ne samo to, već i venčani kum, a kum nije dugme. Jako nam je drago da će nam se pridružiti na beogradskom koncertu. Prošli put je u istom prostoru gostovao Anton, a sad je red na Caneta. Pored toga što su prijateljstva između članova ‘Orgazma’ i ‘Brejkersa’ jako bliska, ‘Partibrejkers’ su godinama već bend koji ja najviše cenim u Srbiji”.

„Električni orgazam” takođe najavljuje da će na koncertu u MTS dvorani izvesti i neke pesme koje publika dugo nije imala priliku da čuje i koje će odsvirati samo na ovom koncertu i nigde više. 

Ulaznice za koncert su u prodaji na blagajni i sajtu MTS dvorane, svim prodajnim mestima Ticket Vision-a, kao i onlajn putem sajta www.tickets.rs

Foto: Wood

Autor: Nikola Jovanović – Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti