Početna » Repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 30. novembra do 6. decembra

Repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 30. novembra do 6. decembra

od strane bukovac

Portal Media Press Srbija donosi pet novih naslova i dva filmska događaja sa repertoara Cineplexx Niš bioskopa za period od 30. novembra do 6. decembra 2023. godine

„Pačija posla“ od 2. decembra, 2023.

Dok je tata Mak srećan što svoju porodicu čuva na bezbednom mestu, na jezercetu u Novoj Engleskoj, mama Pem jako želi da razmrda stvari i sinu tinejdžeru Daksu i maloj ćerki Gven, pokaže ceo svet. Nakon što je na njihovo jezero sletela porodica pataka selica i ispričala im uzbudljive priče o dalekim mestima, Pem počinje da ubeđuje Meka da krenu na porodično putovanje preko Njujorka, sve do tropske Jamajke.

Trejler filma: Pačija posla | Cineplexx RS

banner

Film možete pogledati i u MX4D formatu.

„Čudna strana života“ od 30. novembra, 2023.

Nakon 25 godina, Silva jašući konja prelazi pustinju kako bi posetio Džejka, svog prijatelja šerifa. Raduju se jer su ponovo skupa, ali već sledećeg jutra Džejk priznaje da razlog ovog putovanja nije prisećanje starih dobrih vremena.

Trejler filma: Čudna strana života | Cineplexx RS

„Lost Country“ od 30. novembra, 2023.

Radnja prati priču mladog Stefana koji prolazi kroz sopstvenu revoluciju, suočen sa činjenicom da je njegova majka portparolka i saučesnica korumpirane vlasti protiv koje ustaju njegovi prijatelji.

„Lost Country“ premijerno je prikazan na ovogodišnjem filmskom festivalu u Kanu na kome je debitant Jovan Ginić dobio nagradu „Otkrovenje“ za najboljeg mladog glumca. Na Sarajevo Film Festivalu Ginić je osvojio nagradu „Srce Sarajeva“ za najboljeg glumca.

Glavne uloge u filmu tumače Jovan Ginić, Jasna Đuričić, Miodrag Jovanović, Dušan Valentić, Boris Isaković, Lazar Kocić, Ana Simeunović, Marija Škaričić i Pavle Čemerikić

Trejler filma: Lost Country | Cineplexx RS

„Operativac“ od 30. novembra, 2023.

Bivšem agentu specijalnih službi (Džon Sina) dosadio je njegov novi posao i žudi za adrenalinom pa se odlučuje na još jedan zadatak koji ga vraća u akciju. Želju mu ispunjava šef (Kristijan Salter) ponudivši mu posao telohranitelja novinarke Kler Velington (Alison Bri) koja slavu traži kroz intervjuisanje Huana Venegasa (Huan Pablo Raba), životopisnog predsednika Paldonije. Mejson i Kler zajedno lete u Paldoniju, gde upoznaju Venegasa. Dok povorka vozila prolazi zemljom, njihov automobil biva iznenada napadnut, a oni su prisiljeni pobeći od onoga što se čini kao državni udar.

Trejler filma: Operativac | Cineplexx RS

„Titina“ od 30. novembra, 2023.

Jednog dana slavni norveški istraživač Roald Amundsen kontaktirao ga je u nameri da vazdušnim brodom osvoje Severni pol. Nobile teži da uhvati priliku i uđe u istoriju. Odvodi Titinu sa sobom gde neverovatni trio kreće u potragu za poslednjim neotkrivenim mestom na Zemlji. Njihova potraga je uspešna, ali nakon toga dvojica muškaraca počinju da se svađaju oko slave. Očima četvoronožne Titine otkriva se istinita priča o trijumfu i porazu.

Trejler filma: Titina | Cineplexx RS

  • PAČIJA POSLA – PREKO NJUJORKA DO TROPSKE JAMAJKE

NEDELJA, 3. DECEMBAR OD 11 DO 15 ČASOVA

Ove nedelje, 3. decembra, krećemo na uzbudljivo putovanje od Njujorka sve do tropske Jamajke sa porodicom Malard! Porodična zabava očekuje vas u svim Cineplexx bioskopima od 11 do 15 časova uz poslasticu za sve mališane!

Ulaznice su u prodaji!

  • HARI POTER MARATON – OD 11. NOVEMBRA DO 3. DECEMBRA

Maraton Hari Poter filmova u Cineplexx Niš bioskopu!

Niz od mnogo žanrova, uključujući fantaziju, dramu, odrastanje i britansku školsku priču (koja uključuje elemente misterije, trilera, avanture, horora i romantike), svet Harija Potera istražuje brojne teme i uključuje mnoga kulturna značenja i reference.

Ne propustite jedinstvenu priliku da se u udobnosti Cineplexx Niš bioskopa prepustite magiji Harija Potera!

*Hari Poter i Relikvije smrti 1 – 2.12.

*Hari Poter i Relikvije smrti 2 – 3.12.

Naslovna fotografija: Portal Media Press Srbija

Autor vizuala: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti