Početna » Zbog nezapamćenog interesovanja zaječarski koncert Goblina se seli u veći prostor

Zbog nezapamćenog interesovanja zaječarski koncert Goblina se seli u veći prostor

od strane bukovac

Jedan od najboljih pank-rok bendova regiona, legendarni šabački Goblini, nastupiće u Zaječaru u petak, 1. decembra, od 21 sat.

Koncert prvobitno zakazan u Omladinskom centru, zbog nezapamćenog interesovanja publike, seli se u veći prostor – „Night Club 54“ (Hajduk Veljkova 113, kod Ostrvceta).

Podsećamo, čim su puštene u prodaju, sve ulaznice za pomenuti koncert rasprodate su za manje od tri dana, čime je veliki broj fanova ostao bez ulaznice, pa su organizatori odlučili da promene mesto održavanja koncerta kako bi svi zainteresovani mogli da prisustvuju istom.

Bend koji svojom sirovom energijom „melje” sve pred sobom, podsetiće zaječarsku publiku na svoje najbolje „istinite priče”, kao što su „Anja, volim te”, „Ima nas!”, „Daleki put”, „Jagode”, „Cipjonka”, „Voz” i druge i zasigurno prirediti Zaječarcima koncert za pamćenje.

banner

Goblini su nastali 1992. godine u Šapcu, a tokom devedesetih su se pozicionirali kao jedan od najvažnijih pank-rok bendova u regionu.

Bend su osnovali gitarista Alen Jovanović, basista Vladislav Kokotović i pevač Branko Golubović. U karijeri su objavili šest studijskih albuma i odsvirali više od 350 koncerata.

Sve ulaznice kupljene za koncert u Omladinskom centru, važiće i za koncert u pomenutom noćnom klubu bez prepravke. Svi oni koji nisu uspeli da dođu do ulaznice, moći će da kupe svoju u Omladinskom centru (7. septembra 2) od četvrtka, 30. novembra, u 10 sati do petka, 1. decembra, u 17 sati po pretprodajnoj ceni od 1200 rsd, kao i nakon toga na ulazu u „Night Club 54“ po ceni od 1500 rsd. Karata će biti dovoljno za sve zainteresovane.

Telefon za informacije: 060/ 7444 012

Foto: Marina Pešić

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti