Početna » Đorđević pred TSC: Verujem u ove momke

Đorđević pred TSC: Verujem u ove momke

od strane bukovac

Fudbaleri Radničkog večeras od 17 časova gostuju ekipi TSC-a u Bačkoj Topoli u sklopu 17. kola Superlige Srbije.

Niški tim je u prethodnom kolu pretrpeo poraz (0:2) na svom terenu od predstavnika naše države u UEFA Ligi Кonferencija – Čukaričkog, a sada mu sledi duel sa timom koji Srbiju ove sezone predstavlja u grupnoj fazi UEFA Evropa Lige.

Šef stručnog štaba Radničkog Slavoljub Đorđević istakao je važnost ovog meča, kao i da je vreme da se njegov tim trgne iz letargije i počne da osvaja bodove. Analizirao je najpre narednog protivnika:

  • Posle jedne teške utakmice sa Čukaričkim, igramo sa ekipom TSC-a koja je u prošlom kolu ubedljivo pobedila lidera na tabeli naše lige, Partizan. To je klub koji pravi dobre rezultate kako u domaćem prvenstvu tako i u Evropi. Imaju dva tima, kolega Lazetić dobro radi sa igračima, svaka mu čast.

Zatim se Đorđević osvrnuo i na svoj tim i rad tokom prethodne nedelje

banner
  • Što se tiče nas, mi moramo da se dignemo. Ove nedelje smo dosta vremena proveli u ispravljanju grešaka sa prethodne utakmice. Jednostavno, ta utakmica mi je pokazala mnogo više nego deset dana koji smo radili pre nje. Jako je teško kada igrate protiv favorita da se podignete i da popravite igru, jer morate da igrate na neki drugi način. Verujem u ove momke i treba nam jedan pozitivan rezultat da se momcima vrati samopouzdanje i mislim da će tada sve biti kako treba, istakao je trener Nišlija Slavoljub Đorđević.

Meč na stadionu TSC arena sudiće glavni sudija Momčulo Marković.

Foto: FK Radnički Niš

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti