Početna » Veče akcije 21. decembra uz film ‘Akvamen i izgubljeno kraljevstvo’ u bioskopima Cine Grand i Vilin grad

Veče akcije 21. decembra uz film ‘Akvamen i izgubljeno kraljevstvo’ u bioskopima Cine Grand i Vilin grad

od strane bukovac

Dupli bodovi za korisnike Film kluba, pokloni za sve posetioce i nagrade za najsrećnije.
 
Povodom premijere filma “Akvamen i izgubljeno kraljevstvo” u bioskopima Cine Grand – Delta Planet Niš i Vilin grad, Obrenovićeva 19, biće održan tematski događaj pod nazivom Veče akcije” u četvrtak, 21. decembra, sa početkom u 19.30 časova.

Korisnike programa lojalnosti “Film klub” te večeri očekuju dupli bodovi, a sve posetice poklon partnera “Pepsi Srbija” dok one najsrećnije očekuje i nagrada u saradnji sa partnerom “Konzulat klub”.

Reditelj Džejms Van i sam Akvamen, Džejson Momoa – zajedno sa Patrikom Vilsonom, Amber Herd, Jaija Abdul Matinom II i Nikol Kidman – vraćaju se u nastavku najuspešnijeg DC filma svih vremena! Nakon što Akvamena nije uspeo pobediti prvi put, Crni Manta, i dalje vođen potrebom za osvetom smrti svog oca, neće se zaustaviti ni pred čim dok ga jednom zauvek ne svlada. Ovaj put Crni Manta je snažniji nego ikada, koristeći moć mitskog crnog trozupca koji oslobađa drevnu i zlu silu. Kako bi ga pobedio, Akvamen će se obratiti svom bratu Ormu, bivšem kralju Atlantide, kako bi se udružili. Zajedno, moraju ostaviti po strani sve svoje razlike kako bi zaštitili kraljevstvo i spasili porodicu, kao i svet, od nepovratnog uništenja.
 
Ne propustite ovu fantastičnu morsku avanturu!

Trejler filma:

banner

ULAZNICE U PRODAJI NA BLAGAJNAMA BIOSKOPA

Foto, baner i trejler filma: Bioskopi Cine Grand i Vilin grad

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti