Početna » Porodični vikend u bioskopima Cine Grand – Delta Planet Niš i Vilin grad

Porodični vikend u bioskopima Cine Grand – Delta Planet Niš i Vilin grad

od strane bukovac

Još jedan, tradicionalni Porodični vikend, biće održan 27. i 28. januara u bioskopima Cine Grand Delta Planet i Vilin Grad.
Na repertoaru će se naći najnovija avantura čija se radnja odvija u čuvenoj Metropoliten operi, sa kucama kao glavnim junacima, pod nazivom “Kuce u operi”.

Ulična kuca, Samson, bežeći od lova šintera dolazi do jedne od najpoznatijih opera na svetu, gde upoznaje kucu Margo, koja je u vlasništvu primabalerine teatra, Anastasije.

Priča se zahuktava kada iz svlačionice nestaje jedinstvena tijara koja pripada britanskoj kraljici i koju Anastasija mora da nosi tokom četvrtog čina baletske predstave. Kako balet ne bi bio otkazan Samson i Margo moraju pronaći kradljivca i spasiti dan predviđen za zvuke velikog Žorža Bizea.

Osim filma “Kuce u operi” publika će imati priliku da pogleda još jednu uzbudljivu priču, “Lesi: nova avantura”.
Sve korisnike programa “Porodični klub” očekuju snižene cene ulaznica, besplatne kokice, Mali Zabavnik, slani poklončić i balon. Pokloni se dele do isteka zaliha.

banner

Da bi se čitav događaj bio upriličen, u bioskopima biće organizovane i “facepaintig” aktivnosti i to: u bioskopu Vilin Grad u subotu, 27. januara u periodu od 11 do 13 časova i u bioskopu Cine Grand Delta Planet u nedelju, 28. januara u periodu od 12 do 14 časova.

Ne propustite ovu sjajnu avanturu!

ULAZNICE SU U PRODAJI NA BLAGAJNAMA BIOSKOPA CINE GRAND DELTA PLANET I VILIN GRAD

Autor vizuala: Bioskopi Cine Grand – Delta Planet Niš i Vilin grad

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti