Početna » Ljubavni horoskop za februar 2024. godine

Ljubavni horoskop za februar 2024. godine

od strane bukovac

Pročitajte veliki ljubavni horoskop za februar 2024. godine.

OVAN

Ovaj mesec unosi u vašu prirodu strasti i podstiče samopouzdanje. Iz vas će proizlaziti pozitivna energija koja će dodatno istaći vašu privlačnost i romantičnu stranu. Posvetite se partneru, pronađite vreme i mesto na kojem možete biti sami i time produbiti postojeću komunikaciju. Isprobajte nove aktivnosti u dvoje.

Samcima Svemir nudi nova poznanstva, koja će proizaći iz vaših interesa. Ne zatvarajte se. Vrijeme je idealno za buđenje osećaja i pronalazak onoga što vas usrećuje. Družite se i upoznajte nove ljude. Ne bojte se predati nekome, to vam je sada potrebno.

banner

BIK

Bićete u centru pažnje jer će svima biti posebno vidljiva vaša uravnoteženost, samouverenost. Drugi će u vama videti poželjnog partnera, posebno zbog vaše pouzdanosti. Ovog meseca budite praktični i pristupite na taj način partneru. Imate priliku izgraditi čvrste temelje za odnos koji ima budućnost, ali treba da se posvetite emocionalnim komponentama i dati partneru do znanja koliko ste predani.

Samcima se smeši slična situacija jer će imati priliku da shvate koji odnosi im odgovaraju i neće bežati od odgovornosti. Postavite realna očekivanja i ne forsirajte situaciju. Dozvolite da se stvari razvijaju prirodno. Možda na prvu nećete primietiti znakove i signale koji do vas dopiru. Otvorite oči, jer već su neko vreme prisutni.

BLIZANCI

Pred vama je period kojem ćete pristupiti znatiželjno. Osećate kako su vam potrebne promene u životu koje vas usrećuju. Imate priliku partnera uključiti u nove aktivnosti koje biste hteli istražiti. To će probuditi strasti u vašem odnosu jer ćete podstaći osećaj uzbuđenosti u zajedničkom životu. Ključno je ostati otvoren u komunikaciji. Sada nije vreme za tajne. Podelite s partnerom svoja očekivanja.

Ako ste sami, velike su šanse da vam takva pozicija trenutno odgovara. Oni koji pak imaju potrebu da ostvare određene kontakte, treba da počnu da obogaćuju društveni život. Prisetite se, ljubav možete prizvati, ali nećete je uvideti ako se ne pokrenete s trenutne tačke. Bićete vrlo komunikativni tokom februara pa imate priliku da iskoristite blagodeti takvog stanja i nekoga ćete razoružati.

RAK

Poznato je koliko emocije utiču na vas, a ovog meseca, vi ćete svojom energijom i emocionalnom inteligencijom usmeravati odnos prema potencijalima koje tek treba da otkrijete. Bićete sposobni da izrazite svoja osećanja, ali i da razumete stanje partnera. Idealan je period za jačanje postojećih konekcija koje vas vode u svetlu budućnost, ispunjenu obećanjima koja se mogu realizovati.

Oni koji nisu u vezi, ovaj mesec imaju priliku dobro da promisle o vlastitim potrebama i mogućnostima davanja. Februar je mesec ljubavi, ali to ne znači kako po svaku cenu sada treba da budete zaljubljeni. Nisu vas svi vredni. Prvo se zaljubite u sebe, a tek tada pogledajte kome ste tu ljubav spremni da date.

LAV

Zaljubljeni ste u kreativnost i spontanost. Posedujete mnoštvo ideja koje želite podeliti s partnerom. Učinite to. Vreme je za zabavu u vašem odnosu. Buditi autentični i pokažite čak i malim gestovima koliko vam je stalo do partnera.

Ako ste sami, sada biste se mogli istaći iz gomile. Treba tek da odlučite da izađete napolje u učestvujete u društvenim događanjima. Poziva neće nedostajati, ali ko kaže kako vam oni moraju biti podsticaj. Probudite svoj duh za spontanošću. Bavite se aktivnostima koje vas ispunjavaju i vaša će jedinstvenost odmah postati atraktivna.

DEVICA

Izrazite svoju afekciju, brigu malim, ali značajnim gestovima. Nedostajalo ih je u poslednje vreme jer vam se činilo kako se ni sebi ne možete posvetiti koliko vam je potrebno. Ali, partneru sada treba dati pažnju. Razgovarajte o tome kako se osećate i dozvolite i da se partner malo brine o vama. Neće biti teško, a pokazaće se vrlo korisnim.

Samci se sada mogu napokon fokusirati na sebe, ali istovremeno će imati dovoljno prilika za ljubav, ako se za nju odluče. Novi ljudi ući će u vaš život kroz aktivnosti koje vas ispunjavaju. Pitanje je samo želite li trenutno balansirati s nekim ili voleti sebe. To nije sebično. Potrebno je.

VAGA

Mesec pred vama donosi važnu poruku za partnerske odnose – ne morate sve raditi i odlučivati sami. U odnosu ste koji vam pruža potporu pa čak od vas ne traži ni posezanje za kompromisima, ali treba da počnete jasno da komunicirate kako se osećate i šta vam je sada potrebno. Tek tada moći ćete videti širinu mogućnosti koje vam trenutni odnos nudi.

Samci će biti vrlo senzualni i ulagati u izgled, estetiku pojavnosti. Mogli biste se naći u okruženjima koja su umetničke prirode, a koja će vas sada zavesti. Pred vama su istomišljenici, a neki od njih nude zanimljivu avanturu. Jeste li spremni za nju?

ŠKORPIJA

Wow! Pripremite se za mesec intenzivne strasti. Vaše emocije sežu u dubine i spremni ste ih otvoreno istaći, što će samo probuditi partnerovu žudnju. Ovaj mesec je pogodan za obnavljanje i produbljivanje intimnosti.

Ako ste sami, iskoristite ovaj period emocionalne stabilnosti i povezanosti sa sopstvenim potrebama. Osluškujte poruke koje sami iznosite. Delovaćete senzualno i istovremeno tajanstveno. Svakako ste u stanju da privučete pažnju. Ali, svoju ponudite samo onima koji je sada i zaslužuju i s kojima osećate duboku povezanost.

STRELAC

Budite se i osećate promenu za povezivanjem. Potrebna vam je strast i moraćete se malo potruditi da je probudite kod sebe i partnera. Možda biste mogli da istražite granice odnosa i uvesti neke nove navike. Idealno je vreme za druženja u kojima ćete se uz partnera osećati sigurno, a uz neke aktivnosti, biće vam i vrlo zabavno.

U samcima će se probuditi radoznalost prema nekome koga već poznaju. Vreme je da otkrijete svoj slobodni duh i napravite prvi korak. Nemate se čega bojati, samo napred.

JARAC

Osvestite koliko je trenutna veza kvalitetna i počnite aktivnije da doprinosite njenoj stabilnosti. Naglasite svoju odanost i prisutnost. Partneru nedostaje vaša pažnja i kontakt. Ponudite ih.

Samci, budite odgovorni, ali ne suzdržavajte se od ostvarivanja potencijalnih odnosa. Sami se ponekad previše sputavate. Postavite sebi ciljeve, ali idite i na društvena događanja na kojima možete upoznati istomišljenike. S njima ćete sada ostvariti najkvalitetnije kontakte jer ćete biti na jednakom energetskom nivou i nećete osećati napor u toj komunikaciji i odnosu koji iz nje može proizaći.

VODOLIJA

Mogli biste se s partnerom otisnuti na putovanje. Upijte sve različitosti koje vas povezuju. One su srž kvaliteta vašeg odnosa. Prisetite se kako u partneru uživate baš zbog njih. Iskoristite svoje trenutno stanje otvorenosti i pustite da je i partner oseti. Biće vam lepo ovog meseca. Ne postoje prepreke, samo otvorena vrata.

Samci će se isticati, delovati posebno jer će imati širinu mišljenja i interesovanja. U vama raste emocionalno samopouzdanje koje je svima vidljivo. Buditi spremni za neobičan susret, koji bi vam mogao pomrsiti sve planove.

RIBE

Pred vama je period emocionalne snage, ispunjene saosećanjem. Lako ćete čitati partnera i ponuditi tačno ono što je potrebno. Na taj način, oboje ćete izvući maksimum iz odnosa i obogatiti ga novim nitima nežnosti i razumevanja.

Ako ste sami, mogli biste sebi da dopustite da pokažete svoje emocionalne dubine i napokon se nekome otvorite. Ne razmišljajte o budućnosti. Dozvolite radije da vas preuzme situacija. Nude vam se spontani odnosi, zašto ih ne istražiti?

Foto: Free Photo

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti