Početna » Ova bioskopska sedmica u Cineplexx Niš bioskopu rezervisana je za smeh i zabavu

Ova bioskopska sedmica u Cineplexx Niš bioskopu rezervisana je za smeh i zabavu

od strane bukovac

Na velikom platnu Cineplexx Niš bioskopa vas čekaju novi naslovi: „Kuce u operi“, „Lesi: Nova avantura“, „Scenario iz snova“, i „Te dua, majke mi“.

„Kuce u operi“ je komična avantura smeštena u Metropoliten operi s početkom 20. veka.

Ulična kuca Samson pokušavajući da se sakrije od lova šintera dolazi do jedne od najpoznatijih opera na svetu. Tamo sreće šarmantnu kucu Margo koja je u vlasništvu čuvene primabalerine teatra, Anastasije. Priča se zahuktava kada iz svlačionice nestaje jedinstvena tijara koja pripada britanskoj kraljici i koju Anastasija mora da nosi tokom četvrtog čina baletske predstave. Kako balet ne bi bio otkazan Samson i Margo moraju pronaći kradljivca i spasiti dan predviđen za zvuke velikog Žorža Bizea.

Početak prikazivanja filma: 25.01.2024

banner

#animirani

„Lesi: Nova avantura“ – dobro poznate njuške stiže u bioskop!

Letnji je raspust! Ali ove godine, Flo ne želi da se odvaja od svoje voljene Lesi. Umesto da provede raspust na Gran Kanariji sa svojim roditeljima, Flo i Lesi odlaze sa Gerhardom, porodičnim prijateljem, na farmu Floove tetke Kozime u Južni Tirol. Tetka Kozima tamo živi sa svojim džek rasel terijerom Pipom i njenom novom usvojenom decom Kleom i Henrijem.

Kada Flo, Kleo i Henri čuju za nestanak pasa u selu, uznemireni su i zaista zabrinuti da ne izgube iz vida Lesi i Pipu. Ubrzo potom, dolazi do provale kod tetke Kozime i Pipa je ukradena! Zajedno sa Lesi, tri prijatelja kreću da uhvate lopove i spasu Pipu…

Početak prikazivanja filma: 25.01.2024

#avantura #porodični

„Scenario iz snova“:

Život nezadovoljnog, porodičnog čoveka Pola Metjuza okreće se naglavačke u trenutku kada milioni nepoznatih ljudi počnu iznenada da ga viđaju u svojim snovima. Njegovo noćno pojavljivanje prerasta u košmare i Pol je prinuđen da se suoči sa novostečenom slavom.

Početak prikazivanja filma: 25.01.2024

#komedija #triler

„Te dua, majke mi“:

Posle duge noći pijenja i drogiranja Kokan i njegovi prijatelji, Djus i Saks završavaju u Albaniji. Sledećeg jutra ne mogu da se prisete prethodne noći i shvataju da su kupili devojku negde na putu. Ispostavilo se da je Kokan kupio za brak.

Nemajući pojma šta se još dogodilo prethodne noći, vraćaju se u Albaniju da vrate devojčicu njenom ocu. Pošto Djus gubi auto u igri pokera, oni pozajmljuju auto od porodičnog sveštenika. Dok banda pokušava da prokrijumčari albansku devojku preko granice, oni ne znaju da je vozilo zapravo prepuno kokaina.

Početak prikazivanja filma: 25.01.2024

#komedija

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Naslovna fotografija: Portal Media Press Srbija

Fotografije i vizuali: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti