Početna » Specijalna projekcija filma ‘Sunce mamino’ u bioskopu Cine Grand – Delta Planet Niš

Specijalna projekcija filma ‘Sunce mamino’ u bioskopu Cine Grand – Delta Planet Niš

od strane bukovac

Svečana projekcija filma “Sunce mamino” scenariste i reditelja Koste Đorđevića održaće se u petak, 16. februara u bioskopu Cine Grand – Delta Planet Niš, sa početkom u 20.00 časova, a karte za specijalnu projekciju mogu se pronaći na blagajni ovog bioskopa.

Nakon projekcije deo ekipe filma pokloniće se niškoj publici.

Nakon svetske premijere na filmskom festivalu u Talinu, ostvarenje koje je okupilo poznata imena domaćeg glumišta Pavla Čemerikića, Alisu Radaković, Denisa Murića, Branku Katić i druge, pred domaću publiku donosi toplu, tinejdžersku i porodičnu crnu komediju koja govori o odrastanju, o složenim emotivnim odnosima i porodičnim vezama.

“Sunce mamino” je priča o ljubavi kao univerzalnoj sili koja ume da nas razboli, izleči i sve nas pokreće.

banner

Priča prati zbunjenog i pomalo neprilagođenog šesnaestogodinjeg Relju (Pavle Čemerikić) koji svoje usamljeno leto provodi tumarajući dvorištima i krovovima Beograda i jedino što ga stvarno vozi, gotovo do opsednutosti, je želja da smuva Anu (Alisa Radaković).

U trenucima kada mu umire baka, njegova anksiozna i distancirana mama Olga (Branka Katić) odbija da joj, zbog njihovog međusobno lošeg odnosa organizuje sahranu. Krijući od Olge, Relja se sam upušta u organizaciju babine sahrane, verujući da će tako konačno osvojiti Anu.

Muziku za film komponovao je veoma uspešni srpsko-američki kompozitor i producent Filip Mitrović iz Los Anđelesa.
U saradnji sa hrvatskim elektropop dvojcem Nipplepeople, Filip je za potrebe filma snimio singl Ti i Ja, koji se već nalazi na svim muzičkim platformama i kanalima benda, a sudeći po broju pregleda i reakcijama publike, reč je o budućem velikom hitu.
Dok čekate premijeru i dolazak filma u bioskope, poslušajte pesmu TI I JA uz vrhunske kadrove iz filma:

Izvor videa: Jutjub kanal Nipplepeople”

Promo vizual: Bioskop Cine Grand – Delta Planet Niš

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti