Početna » Pet Shop Boys koncertni film u CineStar bioskopima u Beogradu i Novom Sadu

Pet Shop Boys koncertni film u CineStar bioskopima u Beogradu i Novom Sadu

od strane bukovac

Legendarni britanski duo Pet Shop Boys proslaviće nadolazeću 40. godišnjicu koncertnim filmom njihove turneje najvećih hitova

Ovaj ekskluzivni događaj predstaviće turneju Dreamworld: The Greatest Hits Live, snimljenu u Kraljevskoj areni u Kopenhagenu prošle godine, a može da se pogleda samo u CineStaru Beograd i Novi Sad, 31. januara i 4. februara 2024.

U spektakularnoj scenskoj predstavi sa očaravajućom scenografijom i scenskim efektima, Nil Tenant i Kris Lou izveli su uzbudljiv performans, sa raskošnim nastupom pred rasprodatom dvoranom. Uz režiju vodećeg reditelja nastupa uživo, Dejvida Barnarda, i snimanje sa 14 kamera, ovaj potpuno novi koncertni film uključuje sve najveće hitove Pet Shop Boysa, među kojima su: West End Girls, Suburbia, Opportunities (Lets Make Lots of Money), Left to My Own Devices, Rent, Domino Dancing, Love Comes Quickly, Always on My Mind, What Have I Done to Deserve This i Its a Sin.

Pogledaj trailer:

banner

Ulaznice su dostupne na cinestarcinemas.rs ili na blagajnama bioskopa.

Šta su mediji rekli o ovom performansu:

“Dreamworld je ekstatična prezentacija sjaja koji traje 40 godina.”    Evening Standard

“Četiri decenije držanja pop muzike na višim standardima.”  –    NME

“Pevač Nil Tenant i Kris Lou su takođe vrhunski pop šoumeni. Sjajno!” –  The Guardian

O Pet Shop Boys:

Pet Shop Boys su najuspešniji duo u istoriji muzike Velike Britanije, koji su prodali više od 50 miliona ploča širom sveta I dobili nagrade za izuzetan doprinos britanskoj muzici. Njihove revolucionarne scenske predstave, proizvedene u saradnji sa rediteljima I dizajnerima, pomogle su da se redefiniše način na koji se pop muzika izvodi na sceni. 

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni bioskopa ili online https://www.cinestarcinemas.rs/cinestar-rs/pet-shop-boys-dreamworld-the-greatest-hits-live/9106/20240129

Autor fotografija: Stevie Kyle

Ustupljene fotografije i trejler filma: CineStar bioskopi

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti