Početna » Lena Kovačević oduševila publiku svojim koncertom u rasprodatoj sali Zvezdara Teatra

Lena Kovačević oduševila publiku svojim koncertom u rasprodatoj sali Zvezdara Teatra

od strane bukovac

Lena Kovačević održala je izuzetan koncert 31. januara 2024. u Zvezdara Teatru, koji je bio nedeljama unapred rasprodat. Koncert je nosio naziv “Da li voliš me”, naslovljen po novoj Leninoj pesmi koja će biti objavljena 14. februara, a Lena je pesmu izvela premijerno za beogradsku publiku zajedno sa muzičarem Filipom Bulatovićem – Mapokeys, koji je napisao muziku za ovu pesmu.

Na oduševljenje publike, Lena je započela koncert svojim hitovima “Leto je” i “Beograde”, a nastavila sa pesmama “Lepe laži”, “San”, “Da li voliš me”, “Hir”, “Požuri”, “Samo da mi je”, “Vejte snegovi”, “Tako lako”, “Cafe”, “Dubine”, uz čak dva bisa. Kao poseban deo koncerta Lena je u svom prepoznatljivom stilu izvela pesme “Zapevala sojka ptica” i “Gusta mi magla padnala”. U stalnoj komunikaciji sa publikom, koncert je prestavljao pravo uživanje i jedinstven umetnički doživljaj koji je ulepšao svima poslednje januarsko veče.

Među posetiocima koncerta bili su reditelj Lordan Zafranović, Lenin otac, pisac Dušan Kovačević, muzičari Dragutim Balaban Bajka, Filip Bulatović i Mia Malešević, sa kojom je Lena izvela uživo njihov zajednički hit Gorim za koji je muziku radio Darko Dimitrov.

Lena Kovačević ove godine učestvuje na domaćem izboru Pesme za Evroviziju sa pesmom Zovi me Lena, koja već izaziva odlične reakcije kako kod domaće publike, tako i kod inostranih fanova Evrovizije.

banner

VIDEO:

Izvor videa: https://www.youtube.com/@miamalesevic1706

Autorka fotografija: Irina Duplevskaja

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti