Početna » Veritas proglašen vodećim za sajber oporavak u IDC-ovoj tržišnoj analizi MarketScape

Veritas proglašen vodećim za sajber oporavak u IDC-ovoj tržišnoj analizi MarketScape

od strane bukovac

Veritas Technologies, lider bezbedne elastičnosti podataka raspoređenih u više oblaka, obznanio je svoju lidersku poziciju u najnovijoj MarketScape analizi kompanije IDC pod imenom: Svetska procena dobavljača rešenja za sajber oporavak u 2023. godini.

Za kupce tehnologija, IDC-ov MarketScape predstavlja jedan od glavnih alata za procenu dobavljača. Primenjuje rigoroznu metodologiju koja uzima u razmatranje i kvantitativne i kvalitativne pokazatelje za procenjljivanje ponuda, mogućnosti i strategija dobavljača, kao i trenutne i buduće faktore tržišne uspešnosti. Sledi inauguracioni IDC-ov MarketScape svetski izveštaj o sajber oporavku, u kojem je procenjeno 12 tehnoloških dobavljača za proteklu, 2023. godinu.

Fil Gudvin, potpredsednik za istraživanja, infrastrukturne softverske platforme u IDC-u, rekao je: “Sajber-napadi su glavna briga skoro svake organizacije na svim meridijanima. Organizacioni lideri su usresređeni na sajber pripremljenost i odgovor, a osnovi je sposobnost oporavka sa sigurnošću, brzinom i preciznošću. Međutim, ova rešenja se toliko razlikuju u mogućnostima i arhitekturi da IT kupci mogu biti zbunjeni u vezi s razlikama između rešenja i može im predstavljati izazov da naprave pravu odluku o kupovini. Ovaj revolucionarni IDC-ov MarketScape izveštaj pomaže im da steknu jasan uvid u najefikasnije rešenje za njihove specifične situacije.”

Kompaniji Veritas poverenje je dalo više od 80.000 klijenata – uključujući 91 odsto kompanija sa spiska Fortune 100. Kompanija Veritas nastavlja da gradi svoju dugogodišnju reputaciju, a nedavno je predstavila Veritas 360 Defense, prvu ekstenzivnu arhitekturu za ujedinjenje bezbednosti podataka, Veritas REDLab i mogućnosti upravljanja podacima sa rešenjima iz ekspanzivnog ekosistema vodećih prodavaca bezbednosti kako bi ublažila pretnje i ubrzala oporavak. Objava Veritas 360 Defense je dodatno prikazala nekoliko novih inovacija i integracija proizvoda, uključujući ispravke za Veritas Alta™, najkompletniju i sigurnu platformu za upravljanje podacima u oblaku.

banner

IDC-ov MarketScape istakao je sledeće prednosti Veritasa:

  • “Širina i dubina portfolija koji obuhvata otkrivanje, prevenciju i oporavak,kako za rezervno okruženje, tako i za neke mogućnosti na primarnom skladištu podataka”
  • “Identifikacija dubokog rizika i sistem bodovanja”
  • “Usklađenost s brojnim državnim standardima i direktivama”
  • “Opsežna i specifična mapa puta za nove mogućnosti”
  • “Interno testiranje protiv stvarnih infekcija malvera/rensomvera u Veritas REDLab-u”

Zaključujući svoju procenu Veritasa, IDC je napisao: “Veritas ima široku primenjivost od strane MSP-ova, pa sve do velikih organizacija u skoro svim delovima sveta. Njegov opseg opcija instaliranja omogućava korisnicima da ga koriste na način koji je u skladu sa organizacionim preferencijama. To će biti posebno interesantno vladinim i uređenim organizacijama u kojima su sertifikati standarda važni.”

Met Veksman, viši potpredsednik i generalni direktor za zaštitu podataka u Veritasu, rekao je: “Ublažavanje i oporavak od pretnji malverom, kao što je rensomver, uz različite alate na koje se mnoge organizacije oslanjaju, postaje praktično nemoguće u današnjim složenim okruženjima s više oblaka. Verujemo da je naša pozicija u IDC-ovom svetskom MarketScape izveštaju za sajber oporavak validacija naše strategije ujedinjenja bezbednosti podataka, zaštite podataka i upravljanja podacima unutar bezbednosnog ekosistema, tako da organizacije mogu da nastave da napreduju uprkos stalno promenljivim pretnjama.”

Preuzmite besplatan odlomak IDC MarketScape za svetski sajber oporavak.

Saznajte više o Veritas rešenjima za sajber elastičnost.

Foto: Veritas Technologies i Itnetwork.rs

Izvor: Itnetwork.rs

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti