Početna » Repertoar bioskopa Vilin grad od 22. do 28. februara

Repertoar bioskopa Vilin grad od 22. do 28. februara

od strane bukovac

Portal Media Press Srbija predstavlja nove filmske naslove sa repertoara bioskopa Vilin grad od 22. do 28. februara 2024. godine

BUNTOVNICA 

Komedija o ocu i ćerki prati priču dvanaestogodišnje snalažljive devojčice Džordžije koja tajno živi sama u svom stanu, u radničkom predgrađu Londona, nakon smrti svoje majke. Zajedno sa prijateljem Alijem pare zarađuje krađom bicikala, a socijalne radnike drži dalje od sebe pretvarajući se da živi sa svojim ujakom. Niotkuda, njen do tada nepoznat otac pojavljuje se i ubeđuje Džordžiju da mora da se suoči sa stvarnošću. Nezainteresovana za ovu iznenada novu roditeljsku figuru devojčica se tvrdoglavo opire njegovim savetima. Dok se prilagođavaju novim okolnostima, shvataju da oboje imaju još mnogo toga da nauče.

Trejler filma:

banner

UBICA DEMONA – HAŠIRA OBUKA 

Tanjiro traži Himejime za rigoroznu obuku kako bi postao član Korpusa ubice demona. U međuvremenu, nemilosrdni gospodar demona Muzan nastavlja svoju potragu za Nezuko i Ubujašiki. Pripremite se za intenzivnu obuku, bitke i početak sledećeg poglavlja na Tanjirovom putovanju. 

Trejler filma:

EKIPA IZ DŽUNGLE 2: SVETSKA TURNEJA 

Koga da pozovemo u pomoc´ kada misteriozni super-zlikovac prekrije džunglu ružičastom penom koja eksplodira u dodiru sa vodom? Tim iz džungle, naravno! Manje od mesec dana pre kišne sezone, počela je trka sa vremenom. Od Severnog pola do Dalekog istoka, prelazec´i planine, pustinje i okeane, naši junaci c´e morati da pretražuju svet daleko od svoje omiljene džungle u potrazi za protivotrovom!

Trejler filma:

LISA FRANKENŠTAJN 

Film prati priču poznate scenaristikinje Dijablo Kodi (“Opasna Dženifer”) o neshvaćenoj tinejdžerki i njenoj srednjoškolskoj simpatiji, koja je sasvim slučajno zgodni leš. Posle niza užasnih okolnosti koje ga vraćaju u život, njih dvoje kreću na ubilačku misiju, kako bi pronašli ljubav, sreću… i nekoliko delova tela koji nedostaju, usput.

Trejler filma:

DINA: DRUGI DEO – od 28. februara 

Dina: drugi deo, donosi nam istraživanje mitološkog putovanja Pola Atreidesa nakon ujedinjenja sa Čani i Fremenima. Na svom ratnom putu osvete protiv neprijatelja koji su uništili njegovu porodicu, Poul Atreides se nađe na raskršću između ljubavi svog života i katastrofalne sudbine svemira koju samo on može predvideti.

Trejler filma:

Fotografije, baneri i trejleri filmova: Bioskop Vilin grad, Niš

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti