Početna » Zbog velikog interesovanja, otvorena još jedna specijalna projekcija filma ‘Jorgovani’ u Cineplexx Niš bioskopu

Zbog velikog interesovanja, otvorena još jedna specijalna projekcija filma ‘Jorgovani’ u Cineplexx Niš bioskopu

od strane bukovac

Specijalna projekcija novog domaćeg ostvarenja ,,Jorgovani“ zakazana je za petak, 1. mart u Cineplexx Niš bioskopu. Zbog velikog interesovanja i rasprodatih projekcija od 20 i 20.15 časova otvorena je još jedna projekcija od 20.25 časova. Goste bioskopa pozdraviće deo autorske i glumačke ekipe nakon projekcija. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Katarina i Igor su glumci koji su zajedno i na ekranu i van njega. Oslepeli od bliceva i ogluveli od aplauza, oni se, iako nerazdvojni, dugo nisu ni čuli ni videli, sve do dodele nagrada za najbolju seriju godine, gde će se okupiti cela ekipa. Tu se jasno vide i lice i naličje filmske i TV industrije u Srbiji danas. Postaće jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali.

Glavne uloge pripale su jednom od popularnijih filmskih ljubavnih parova, Slobodi Mićalović i Ivanu Bosiljčiću. U ostalim ulogama našli su se Gordan Kičić, Mima Karadžić, Isidora Janković, Jovan Jovanović, Jana Bjelica, Nebojša Dugalić, Pavle Čemerikić, Nenad Okanović, Vahid Džanković, Petar Vasiljević I drugi.

Trejler filma ,,Jorgovani“:

banner

Goste Cineplexx Niš bioskopa pozdraviće deo autorske i glumačke ekipe filma nakon projekcija od 20, 20.15 i 20.25 časova.

Foto, baner i trejler filma: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti