Početna » Teen veče 16. novembra uz desete ‘Igre gladi’ u bioskopima Cine Grand i Vilin grad

Teen veče 16. novembra uz desete ‘Igre gladi’ u bioskopima Cine Grand i Vilin grad

od strane bukovac

Pokloni za sve posetice i nagrade za najsrećnije

Desete Igre gladi, smeštene 64 godine pre prvog filma, a povodom premijere ovog dela u bioskopima Cine Grand – Delta Planet Niš i Vilin Grad biće održano tematsko, Teen veče, u četvrtak 16. novembra sa početkom u 19 časova.

Sve posetioce očekuje “Somersby” poklon dobrodošlice, dok najsrećnije posetioce očekuje i nagrada u vidu originalnih brendiranih majica iz filma.

Lusi Grej Berd predstavlja osiromašeni Distrikt 12, a 18-godišnji Koriolan Snou je njen mentor. Šanse su protiv njega, Lusi ne predviđa pobedu, ali nakon što uspe da privuče pažnju celog Panema prkosnom pesmom tokom ceremonije žetve, Snou misli da bi mogao da preokrene šanse u njihovu korist. Kombinujući svoju teatralnost i novootkrivenu političku mudrost, Snou i Lusi se utrkuju sa vremenom da bi preživeli i otkrili ko je pevačica, a ko zmija.

banner

Njihove sudbine su sada potpuno isprepletene – svaki izbor koji Snou donese mogao bi da dovede do naklonosti ili neuspeha, trijumfa ili propasti. Unutar arene biće to borba do smrti. Izvan arene, Snou počinje da oseća da je osuđen na propast, i mora da odvagne svoju potrebu da sledi pravila u odnosu na svoju želju da preživi bez obzira na sve.

Trejler filma:

Promo vizual i trejler filma: Bioskopi Cine Grand – Delta Planet Niš i Vilin Grad

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti