Početna » A1 Srbija prvi operator koji svojim korisnicima donosi Netflix

A1 Srbija prvi operator koji svojim korisnicima donosi Netflix

od strane bukovac

A1 Grupa i Netflix uspostavili strateško partnerstvo

Svesna činjenice da je strimovanje jedan od najčešćih oblika zabave, A1 Grupa je potpisala strateško partnerstvo sa vodećim svetskim striming servisom, čime je A1 Srbija postao prvi mobilni operator na domaćem tržištu koji svojim korisnicima donosi Netflix. Ovim povodom, A1 Srbija korisnicima koji se opredele za NEO24 & Netflix paket tokom marta i aprila, omogućava pristup Netflix servisu bez dodatnih troškova do kraja 2024. godine.  

Kroz obezbeđivanje Netflix-a, A1 korisnicima omogućava jednostavan pristup vrhunskim sadržajima sa bilo kog uređaja povezanog na internet, obezbeđujući im neometano uživanje u kvalitetnim sadržajima bilo da su kod kuće ili u pokretu.

Sa više od 260 miliona pretplatnika širom sveta, ovaj streaming servis nudi veliki izbor serija i filmova za svačiji ukus, među kojima su Stranger Things, Wednesday, Bridgerton, The Witcher i Black Mirror.

banner

„Ovo je važan korak kojim nastavljamo da jačamo ponudu u segmentu zabave, a korisnicima omogućavamo pristup širokom spektru kvalitetnog, personalizovanog sadržaja bez potrebe za posebnim pretplatama na različitim platformama i uz sigurnost prilikom plaćanja. Pristup vodećim striming servisima poput Netflixa i druge usluge koje izlaze iz standardnih okvira doprinele su tome da smo već nekoliko godina mreža u koju prelazi najveći broj ljudi. Netflix je ujedno i prvi korak ka kreiranju jedinstvene ponude kvalitetnog zabavnog sadržaja koji će biti okosnica naše buduće ponude u segmentu optičkog interneta i televizije. – rekao je Đorđe Vuksanović, glavni direktor za transformaciju A1 Srbija i A1 Slovenija.

A1 omogućava Netflix do kraja 2024. godine unutar NEO 24 & Netflix tarife, te na taj način čini dostupnim korisnicima neograničen pristup ovom popularnom servisu bez dodatnih troškova, uz opciju gledanja na dva uređaja istovremeno, prema Netflix Standard planu. Ova ekskluzivna promocija dostupna je svim fizičkim licima koji tokom marta i aprila postanu A1 korisnici ili tom periodu obnove postojeću ugovornu obavezu. Svi ostali korisnici mogu da odaberu i dodaju neki od Netflix paketa: Basic, Standard ili Premium, a plaćanje se obavlja jednostavno i pouzdano, kroz postojeći A1 račun.

Autor vizuala: A1 Srbija

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti