Početna » Stabilnost u kupovini: JYSK proširuje ‘Uvek Niske Cene’ na preko 1000 proizvoda za srpske potrošače

Stabilnost u kupovini: JYSK proširuje ‘Uvek Niske Cene’ na preko 1000 proizvoda za srpske potrošače

od strane bukovac

Jedan od vodećih lanaca maloprodaje za uređenje doma, nedavno je proširio svoj poznati koncept “Uvek niske cene” na preko 1000 proizvoda širom Srbije. Ova inicijativa predstavlja odgovor na promenljive ekonomske uslove i osetljivost kupaca na fluktuacije cena, pružajući im stabilnost i sigurnost prilikom kupovine.

Umesto tradicionalnog modela sezonskih popusta i promotivnih ponuda, JYSK se odlučio za dugoročnu strategiju stabilnih cena, koja se ogleda u konceptu “Uvek niske cene”. Ovaj pristup garantuje da će cene biti konzistentne tokom cele godine, što omogućava kupcima da ne brinu o eventualnim promenama cena ili potrebi čekanja na akcijske ponude.

Od nameštaja do tekstila, osvetljenja, dekoracija, opreme i dodataka za dom, preko 1000 artikala obuhvaćeno je ovom novom politikom cena. Proizvodi koji su deo koncepta “Uvek niske cene” lako su prepoznatljivi po posebnoj oznaci i dostupni su kako u fizičkim prodavnicama tako i na online platformi.

Milan Stevanović, JYSKov Retail menadžer za Srbiju; Foto: Nikola Rudić (ustupljena fotografija)

banner

Milan Stevanović, JYSKov Retail menadžer za Srbiju, ističe da je ova odluka doneta nakon pažljive analize potreba i želja kupaca. „Fokusirajući se na zaštitu kupaca od oscilacija cena, JYSK želi da im omogući jednostavan i pouzdan proces kupovine, bez potrebe za praćenjem sezonskih akcija ili čekanja na povoljne ponude“, istiće Stevanović.

Dodatno, primena koncepta “Every day low price” na veći broj proizvoda donosi korist srpskim potrošačima u vreme ekonomske nestabilnosti i inflacije. Garantovane niske cene omogućavaju kupcima da planiraju i opreme svoj dom u skladu sa svojim potrebama, bez brige o mogućim skokovima cena ili čekanju na povoljne prilike.

Proširenje koncepta “Uvek niske cene” predstavlja korak ka stvaranju povoljnijeg i pouzdanijeg okruženja za kupovinu, pružajući kupcima sigurnost i stabilnost u njihovim odlukama o kupovini.

Autor JYSK naslovne fotografije: Morten Rehne (ustupljena fotografija)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti