Početna » Repetoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 7. do 13. marta

Repetoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 7. do 13. marta

od strane bukovac

Na repertoar Cineplexx Niš bioskopa ove nedelje nam stiže film, sa višestrukim nominacijama za Oskara, „Bartonova akademija“ u kome je skromni profesor prestižne američke škole primoran da tokom božićnog raspusta ostane u kampusu i vodi računa o nekoliko učenika koji nemaju gde da odu za praznik. Vremenom, on razvija neočekivanu povezanost sa jednim od njih, emotivno oštećenim, pametnim, problematičnim učenikom i školskom kuvaricom koja je izgubila sina u Vijetnamu.

Na velika platna Cineplexx Niš bioskopa ove nedelje stiže još jedan kandidat za Oskara, ratna drama „Zona interesa“.

Gledaoci će imati priliku da pogledaju i novo domaće ostvarenje „Ruski konzul“ u kojem naslovnu ulogu tumači nedavno preminuli glumac Žarko Laušević. Glavni junak filma, srpski doktor Ilija Jugović po kazni dobija premeštaj bolnicu u Prizrenu. Tu upoznaje profesora istorije Ljuba Božovića – RUSKOG KONZULA, naizgled psihijatrijskog pacijenta koji tvrdi da će uskoro “Rusija opet postati Rusija, a Kosovo će opet biti srpsko”.

Najmlađi će moći da uživaju u animiranoj avanturi „Kung Fu Panda 4“ koja predstavlja urnebesno novo poglavlje omiljene akcione komedije.

banner

Iz studija Blumhouse i tima koji stoji iza hitova „5 noći kod Fredija“ i „M3GAN“, dolazi naslov „Imaginarni“ koji zadire u nevinost imaginarnih prijatelja i u kome će ljubitelji horora sigurno uživati.

Cineplexx Niš bioskop i ovog 8. marta donosi najbolje aktuelne naslove, kao i posebne poklone za dame. Povodom Dana žena, dame sa najviše sreće imaće priliku da kući ponesu Philps fenove, vaučere za YoloBook proizvode ili Slikaj & Cirkaj radionice.

Fotografije, baneri i trejleri filmova: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti